A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego DUPLO 10921 Szuperhős labor, építőjáték kicsiknek

Ár:
11.490 Ft
Cikkszám: 13276
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 115
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 02.

Indítsd be a kisgyermekek kreativitását és inspiráld fantáziáját ezzel a sokoldalú, szuperhősös építőjátékkal! A népszerű Marvel Bosszúállók szereplők, valamint klassz felszereléseik és járműveik összeállnak, hogy egy mókával teli fejlesztő játékkészletet alkossanak! Gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő szuperhősös játék! 

A doboz 30 db építőelemet tartalmaz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kisgyermekek jól érezhetik magukat Vasember, Pókember és Amerika Kapitány társaságában a Szuberhős laborban. A daru, a forgó korong, a csavarkulcs és az irányítópanel használatával a kis szuperhősök megjavíthatják Amerika Kapitány motorkerékpárját, felemelhetik és mozgathatják a nehéz rakományokat és elhúzhatják Pókember figuráját egy mókás útra a motorkerékpár mögött! És miközben az óvodások el vannak foglalva ezzel a mókás és színes Marvel szuperhős játékkal, fejlesztik kognitív gondolkodásukat, térérzékelésüket, kreativitásukat és finommotoros készségeiket. Nagyszerű ajándék kisgyermekek számára! A LEGO DUPLO® játékok ikonikus témákat, felismerhető helyszíneket, népszerű szereplőket és gyermekbarát kockákat ötvöznek a készletekben, melyek játékos tanuláson és kreatív mókán keresztül inspirálják a fiatal elméket.
  • Indítsd be a kisgyermekek képzeletét és kreativitását, és segíts nekik elsajátítani a fontos fejlődési készségeket a nagy sikerű Marvel Bosszúállók filmek szuperhőseivel! Bármi megtörténhet, ha a szuperhősök összedolgoznak Vasember laborjában.
  • A gyermekek megépíthetik Vasember laboratóriumát – a mozgatható daruval, forgó koronggal, csavarkulccsal és irányítópanellel –, majd csatlakozhatnak Pókemberhez, Amerika Kapitányhoz és Vasemberhez, hogy szereljenek és szórakozzanak!
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Lego DUPLO 10921 Szuperhős labor, építőjáték kicsiknek” terméknévvel megtalálható építőjáték oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: gyermekjáték, konstrukciós játékok, konstrukciós játék, építőjátékok, műanyag építős játék, építőjáték műanyagból, játék, műanyag építős játékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: építő játék, konstruáló játék, építős játékok, gyerekjátékok, építő játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Újdonságok” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Játékok fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.