A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - City 60219 - Építőipari rakodó, építőjáték

Ár:
3.290 Ft
Cikkszám: 13389
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 33
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
Rakd rendbe a város utcáit a sárga markológéppel! A LEGO® City Építőipari rakodó 60219 egy kisebb méretű, útjavításoknál és építkezéseken használatos markológép, emelhető markolókanállal.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Segíts fenntartani LEGO® City utcáit a strapabíró 60219 Építőipari rakodóval! Ez a jellegzetes építőjáték készlet tartalmaz egy rakodót emelhető első karral, billenthető vödörrel és bukókerettel, emellett találsz még egy kis méretű kerítést, kalapácsot, megépíthető betont és egy minifigurát is.
  • A csomagban egy LEGO® City útépítő munkás minifigurát találsz.
  • A csomag tartalmaz egy építőipari rakodó játék teherautót emelhető első rakodókarral, billenthető vödörrel és bukókerettel.
  • A kiegészítő elemek közé egy kalapács és egy kis méretű építmény tartozik, mely kerítéssel és betonnal van ellátva.
  • Emeld fel az elülső rakodókart, hogy eltávolítsd a kerítést, miután darabokra törted a betont a játék kalapáccsal!
  • Billentsd meg a vödröt a játék exkavátorral, és lapátold el a töröttbetondarabokat az útról!
  • Emeld fel a bukókeretet, és mássz le a rakodóról egy nehéz nap után!
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - City 60219 - Építőipari rakodó, építőjáték” terméknévvel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: gyermekjáték, építőjáték műanyagból, képességfejlesztő játékok, műanyag építőjátékok, építő játék, konstruáló játék, műanyag építős játékok, gyerekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: konstrukciós játékok, gyermekjátékok, műanyag építős játék, készségfejlesztő játék, képességfejlesztő játék, építőjátékok műanyagból, játékok, építős játékok. A fenti építőjáték egyebek mellett a „Márkák > Lego Építőjáték” termékkategóriában,továbbá a „Újdonságok” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva példának okáért több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.