A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Koordinációs létra - 4 méter

Ár:
4.800 Ft
Cikkszám: 11617
Gyártó: Egyéb
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 49
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 20.

Az ügyességi létra egy rendkívül sokoldalú képességfejlesztő eszköz. Nem csak különböző alsó végtagi sérülések elkerülésében vagy rehabilitációban segít hanem mozgáskultúránkat is fejleszti. Összecsukható létra a lépcsőfok emelésének lehetőségével, így létraként vagy akadályként használható. Tartalmaz egy praktikus táskát, amely megkönnyíti a szállítást és a tárolást.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mire való a koordinációs létra?

A koordinációs létra olyan eszköz, amelyet a koordináció, a ritmusérzék és a lábmunka gyorsaságának javítására használnak. Ezen a területen a gyakorlatok célja a sportoló általános és specifikus motorikájának fejlesztése. Könnyen szállítható és egyszerűen alkalmazható edzésfelszerelésről van szó. A tanulási görbe – a tanulás és a teljesítmény összefüggéseinek grafikus ábrázolása – főleg gyerekek esetén bizonyul nagyon magasnak: kiugróan nagy fejlődés figyelhető meg 10 év alatti korosztály esetében, ahol a gyakorlatok alkalmanként történő végeztetése is jelentős fejlődést eredményez a célcsoport koordinációs képességeinek és ügyességének területén. A gyakorlatok könnyű előkészíthetőségének és a felhasználható variánsok magas számának köszönhetően a koordinációs létrával végzett edzés minden edző számára nélkülözhetetlenné válhat.

A létra egy tökéletes eszköz arra, hogy a láb gyorsaságát, ügyességét, koordinációját, valamint az egész alsó végtag robbanékonyságát és rugalmasságát csúcsra fejlesszük. Igen hasznos a különböző ugró, futó, és az alsó végtagot jelentősen igénybe vevő sportot űzők sport specifikus fejlesztésében. A létra ugyanis arra ösztönzi az idegrendszert, hogy a begyűjtött információk alapján gyorsabb mozgásra késztessen minél több izomcsoportot.

A végeredmény pedig: gyorsaság, precizitás, agilitás.
A koordinációs létra 4 m hosszú, 10 létrafoka van.
A létrához 1 db tároló zsák is tartozék !

Fejleszti Mozgásfejlődést
Gyártó Egyéb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webáruházunkban „Koordinációs létra - 4 méter" elnevezéssel megtalálható játszótéri játék adatlapjára általában a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játszótéri eszközök, mászókák, játszótéri berendezés, óvodai fejlesztő eszközök. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: óvodai eszközök, fejlesztő eszközök, játszótéri játékok, készségfejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszköz. A fenti játszótéri játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló játszótéri játék termékadatlapja tekinthető meg. A mászóka kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 51 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai és bölcsődei vezetők, pedagógusok.