A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kisvakond és barátai – Ravensburger társasjáték

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 219
Gyártó: Ravensburger
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
Gyerünk, fussunk versenyt Kisvakonddal és barátaival a klasszikus "Ki nevet a végén" társasjátékban! Részleteket lásd lent. Ajánlott: 3-8 éves korig

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Ravensburger "Kisvakond és barátai" társasjáték a klasszikus "Ki nevet a végén" játék kifejezetten kicsiknek készített változata, melyen a népszerű mesefilm kedves szereplői láthatóak. A játék egyszerű, a dobókockán található ábrák mutatják az utat, hogy éppen hová kell lépni a bábunkkal. Minden játékosnak négy bábut kell bevezetnie egy kör után a helyére. Ez azonban nem egyszerű, mert egymást kiüthetik, megelőzhetik, így nem biztos, hogy az jut elsőként a célba, aki először az élre tör. Kinek sikerül elsőként a célba érnie? Remek szórakoztató, készségfejlesztő, okosítójáték!

 


 

 


 

  
 


 

Gyártó Ravensburger
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg Ki nevet a végén készségfejlesztő játék
Fejleszti számolási készséget, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, memóriát, megfigyelő képességet, összefüggések felismerését, ábra olvasást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Kisvakond és barátai – Ravensburger társasjáték” terméknévvel listázott társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: rajzfilmfigurás játékok, lépegetős játék, kisvakondos játék, gyermekjáték, ovis társasok, lépegetős társasjátékok, gyerek társasjáték, társasjáték gyerekeknek, játékok, ovis társas, társas óvodásoknak, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: óvodás társasjáték, társasjátékok, lépegetős játékok, társasok, rajzfilmes játék, ovis társasjátékok, kisvakondos játékok, társas játékok, gyermekjátékok, mesefigurás játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A mesefigurás játék címkére kattintva példának okáért több mint 41 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.