A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Rubik

Rubik Ernő 1974-ben találta fel a kockát. Akkor még nem is sejtette, hogy a találmánya nemzetközi sikereket ér el, és a nemzetközi verseny központi elemévé válik. A kocka egyedi kialakítása és stabil, forgatható tulajdonsága nagy kihívás elé állította a tervezőt. Kevesen tudják, hogy az ihletet a Duna kavicsaiból merítette, melyeknek a szélei simák voltak.
A Rubik Kocka világhírű és a mai napig hódít a logikai ügyességi játékokat kedvelők körében. Számos világversenyt rendeznek évről-évre újabb rekordok születnek. Minden magyar ember nagy büszkeséggel gondol a népszerű játékra.
Rubik Ernő találmányát a “Magic Cube” vagy “Bűvöskocka” névre keresztelte. 1980-ban az Ideal Toy Corporation nevezte át Rubik kockára.

A kocka folyamatosan ihletet ad különböző hasonló logikai kirakós és társasjáték kialakítására. Számos játékgyártó használja fel az eredeti Rubik elméletet a népszerű játékaik kialakításához.

Nézet:
Rendezés:
Játék kereső
Milyen korosztály?
Kategória
Nem
Gyártó
Ár
SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>