Ár
589 Ft - 23 780 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Termék státusza

Anekke

Ha Anekke, akkor minőség, igényesség, leheletfinom nőiesség, részletgazdag motívumvilágba burkolva. A spanyol cég termékeit a vágyak és a természet inspirálja, így legyen szó a mindennapokról, utazásról, vagy megörökítendő pillanatokról – biztosan rátalálsz arra, ami megszólítja a benned rejlő Nőt! Anekke: bájos, romantikus, mágikus, rejtélyes, örök, mert álmok és emlékek ihlették. Webshopunk kínálatában női táskákat, hátizsákokat, pénztárcákat, tolltartókat találsz.
Az Anekke minden évszakban új kollekcióval bővül. 
A 2018-as tavaszi - nyári kollekció a Liberty és a Velence. Az Anekke tavaszi-nyári kollekciója egyenesen a híres mediterrán világba repít minket. Magában rejti az idei év összes álmát és ígéretét. A harmonikus, pasztell színek hangulata, könnyed és fiatalos mintavilág, finom nőiességgel átitatva.
Az egyedi megjelenés az anyaghasználatnak is köszönhető. A spanyol gyártó kiváló érzékkel ötvözi a vízlepergető textilbőrt, a hímzett textil anyagokkal. A komplex motívumvilághoz hozzájárulnak a márkajelzéssel ellátott zipzárak, a különleges csüngők és színes szegecsek is.

Tovább

Az Anekke termékkategóriában nőies Anekke táskákat és kiegészítőket ajánlunk. Az Anekke kategória legolcsóbb terméke 4985 Ft-ba, míg a legmagasabb árú termék 14998 Ft-ba kerül. A játék webáruházban kínált összesen 8 listázott táska és kiegészítő között említést érdemel példának okáért a „Női oldaltáska”, a „Női táska”, a „Hátizsák”, a „Tolltartó”, a „Golyóstoll díszdobozban”, a „Pénztárca”, a „Kistáska csuklópánttal” továbbá a „Laptop táska” is. A kategória termékeire leginkább az alábbi kulcsszavakal lehet rálelni: laptop, kistáska, csuklópánttal, golyóstoll, díszdobozban, füllel, hátizsák, tolltartó.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább