Termék státusza
Ár
18 699 Ft - 23 780 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem

Anekke

Ha Anekke, akkor minőség, igényesség, leheletfinom nőiesség, részletgazdag motívumvilágba burkolva. A spanyol cég termékeit a vágyak és a természet inspirálja, így legyen szó a mindennapokról, utazásról, vagy megörökítendő pillanatokról – biztosan rátalálsz arra, ami megszólítja a benned rejlő Nőt! Anekke: bájos, romantikus, mágikus, rejtélyes, örök, mert álmok és emlékek ihlették. Webshopunk kínálatában női táskákat, hátizsákokat, pénztárcákat, tolltartókat találsz.

Tovább

Az Anekke minden évszakban új kollekcióval bővül. A 2018-as tavaszi - nyári kollekció a Liberty és a Velence, a 2021-es év kollekciói az Anekke ICHEL és Anekke KENYA. Az Anekke tavaszi-nyári kollekciója egyenesen a híres mediterrán világba repít minket. Magában rejti az idei év összes álmát és ígéretét. A harmonikus, pasztell színek hangulata, könnyed és fiatalos mintavilág, finom nőiességgel átitatva. Az Anekke egyedi megjelenése az anyaghasználatnak is köszönhető. A spanyol gyártó kiváló érzékkel ötvözi a vízlepergető textilbőrt, a hímzett textil anyagokkal. A komplex motívumvilághoz hozzájárulnak a márkajelzéssel ellátott zipzárak, a különleges csüngők és színes szegecsek is. Álmodni, utazni, érezni és megosztani a pillanatot. A spanyol gyártó megteremtette Anekke alakját, mely fiatal lányokat és nőket világszerte elvarázsolt. A spanyol dizájn leheletfinom nőiességével megtalálható Játékliget játék webshopunk kínálatában. Válassz bájos, romantikus, részletgazdag kidolgozással készült iskolatáska kínálatunkból vagy stílusos megjelenést biztosító női táskáink választékából. Születésnapra, névnapra, egyéb alkalmakra az Anekke márka minőségi termékei sokak által kedvelt ajándékötletek fiatal lányoknak, hölgyeknek. Egyedülálló stílusával az Anekke olyan ajándéktárgy, ami trendet teremt a lányok körében. 

Fedezd fel Anekke világát játékkategóriáink színes palettáján!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább