A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Anekke táskák, termékek webáruháza

Ha Anekke, akkor minőség, igényesség, leheletfinom nőiesség, részletgazdag motívumvilágba burkolva. A spanyol cég termékeit a vágyak és a természet inspirálja, így legyen szó a mindennapokról, utazásról, vagy megörökítendő pillanatokról – biztosan rátalálsz arra, ami megszólítja a benned rejlő Nőt! Anekke: bájos, romantikus, mágikus, rejtélyes, örök, mert álmok és emlékek ihlették. Webshopunk kínálatában női táskákat, hátizsákokat, pénztárcákat, tolltartókat találsz.
Az Anekke minden évszakban új kollekcióval bővül. 
A 2018-as tavaszi - nyári kollekció a Liberty és a Velence. Az Anekke tavaszi-nyári kollekciója egyenesen a híres mediterrán világba repít minket. Magában rejti az idei év összes álmát és ígéretét. A harmonikus, pasztell színek hangulata, könnyed és fiatalos mintavilág, finom nőiességgel átitatva.
Az egyedi megjelenés az anyaghasználatnak is köszönhető. A spanyol gyártó kiváló érzékkel ötvözi a vízlepergető textilbőrt, a hímzett textil anyagokkal. A komplex motívumvilághoz hozzájárulnak a márkajelzéssel ellátott zipzárak, a különleges csüngők és színes szegecsek is.
Rendezés: