Ismerkedj a színekkel - Készségfejlesztő játék

Raktáron

Ismerkedjen gyermeke a különböző színekkel, ezzel a fa puzzle segítségével. A kis fa kirakókat egy sorba kell rendezni, a sor elején található szín alapján. 
Az érzékek fejlesztéséhez kiváló választás.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.02.09
4 390 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 439 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Ismerkedj a színekkel - Készségfejlesztő játék” elnevezéssel listázott ügyességi játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő eszköz, játék, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő eszközök, finommotorika fejlesztő játék, gyermekjátékok, készségfejlesztő eszközök, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a legjobb fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékok a színekkel, finommotorikát fejlesztő játékok, fejlesztő eszközök, finommotoros játék, ügyességi játékok, színes játék, készségfejlesztő játékok, finommotorika fejlesztése, színes játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Viga Toys” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló ügyességi játék között lehet válogatni. A játék a színekkel kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 97 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai vezetők, pedagógusok.

Keszsegfejleszto_jatek_Fa_jatek
Ismerkedj a színekkel - Készségfejlesztő játék
4 390 Ft