A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Iránydifferenciáló játék – Bal-jobb irányok

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.870 Ft
Szerezhető hűségpontok: 0
Cikkszám: 7260
Bal-jobb irányok megkülönböztetését gyakoroltató játék. A tanulási zavar egyik gyakori tünete a bizonytalan testséma. Az olvasási problémák hátterében gyakran a téri tájékozódás zavara áll. A téri tájékozódásban a saját test a kiindulópont. Amennyiben ebben zavar keletkezik, az írás és a számolási műveletek elsajátítása is nehézségbe ütközhet. A játék célja: a biztos irányismeret elsajátítása játékos formában.
Gyártó: Egyéb
A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-03-08

Játék bemutatása

Bal-jobb irányok megkülönböztetését gyakoroltató játék. A tanulási zavar egyik gyakori tünete a bizonytalan testséma. Az olvasási problémák hátterében gyakran a téri tájékozódás zavara áll. A téri tájékozódásban a saját test a kiindulópont. Amennyiben ebben zavar keletkezik, az írás és a számolási műveletek elsajátítása is nehézségbe ütközhet. A játék célja: a biztos irányismeret elsajátítása játékos formában. Két játéktípuson keresztül segíti a biztos irányfelismerés elsajátítását: 36 db Dominó- és 48 db Memória játékkártya formájában. Jól használható a játék a betűtanítás időszakában is a biztos betűismeret megalapozására, az iránydifferenciálásban az egyéni és csoportos fejlesztő terápia során. Fejlesztő órák hasznos kiegészítő eleme.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webshopunkban „Iránydifferenciáló játék – Bal-jobb irányok” elnevezéssel megtalálható iskolai eszköz oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: iskolai fejlesztő eszközök, iskolai eszközök, képességfejlesztő eszköz, óvodai eszközök, készségfejlesztő eszközök. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő eszköz, óvodai fejlesztő eszközök, óvodai fejlesztő eszköz, iskolai berendezések. A fenti iskolai eszköz többek között a „Játékkategóriák > Foglalkoztató füzetek > Szakkönyvek” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Könyvek” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló iskolai eszköz termékadatlapja között lehet válogatni. Az óvodai eszköz kulcsszóra kattintva pl. több mint 315 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az óvodai, bölcsődei, iskolai pedagógusok, vezetők.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
 

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>