A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Iránydifferenciáló játék – Bal-jobb irányok

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
5.870 Ft
Szerezhető hűségpontok: 59
Cikkszám: 7260
Bal-jobb irányok megkülönböztetését gyakoroltató játék. A tanulási zavar egyik gyakori tünete a bizonytalan testséma. Az olvasási problémák hátterében gyakran a téri tájékozódás zavara áll. A téri tájékozódásban a saját test a kiindulópont. Amennyiben ebben zavar keletkezik, az írás és a számolási műveletek elsajátítása is nehézségbe ütközhet. A játék célja: a biztos irányismeret elsajátítása játékos formában.
Elérhetőség: Rendelhető
Gyártó: Egyéb
Szállítási díj: 970 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2018. december 17.

Játék bemutatása

Bal-jobb irányok megkülönböztetését gyakoroltató játék. A tanulási zavar egyik gyakori tünete a bizonytalan testséma. Az olvasási problémák hátterében gyakran a téri tájékozódás zavara áll. A téri tájékozódásban a saját test a kiindulópont. Amennyiben ebben zavar keletkezik, az írás és a számolási műveletek elsajátítása is nehézségbe ütközhet. A játék célja: a biztos irányismeret elsajátítása játékos formában. Két játéktípuson keresztül segíti a biztos irányfelismerés elsajátítását: 36 db Dominó- és 48 db Memória játékkártya formájában. Jól használható a játék a betűtanítás időszakában is a biztos betűismeret megalapozására, az iránydifferenciálásban az egyéni és csoportos fejlesztő terápia során. Fejlesztő órák hasznos kiegészítő eleme.
Gyártó Egyéb
Mely kategória? Fejlesztő eszközök
Mely korosztály? 5 - 7 éves
Nem Mindegyik

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webshopunkban „Iránydifferenciáló játék – Bal-jobb irányok” elnevezéssel listázott iskolai eszköz adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő eszköz, készségfejlesztő eszközök, óvodai eszközök, óvodai fejlesztő eszköz, iskolai berendezések. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: képességfejlesztő eszközök, iskolai fejlesztő eszközök, iskolai berendezés, óvodai fejlesztő eszközök. A fenti iskolai eszköz többek között az „Intézményeknek > Térbeli tájékozódás” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Érzékelés fejlesztése” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz tekinthető meg. Az iskolai eszköz címkére kattintva például több mint 155 különféle fejlesztő eszköz között böngészhetnek az iskolai, óvodai vagy bölcsődei vezetők, pedagógusok.

MailChimp hírlevél modul

Játékliget hírlevél

Különleges ajánlatok, hírek, érdekességek!
Most ajándékkal jutalmazzuk feliratkozásod!

Milyen korú gyermeked van?

Adatvédelmi tájékoztatót a hírlevél kéréssel  elfogadom. 
Adatvédelmi azonosítónk:
NAIH-94873/2016
bármikor leiratkozhatsz 

Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 2 munkanap - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
970 Ft (+150 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>