A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IQ Twist – Smartgames logikai játék

Youtube videók

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 65
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
Logikai fejtörő két dimenzióban. 100 különböző feladvány, 5 különböző nehézségi szinten! Praktikus doboz és a kis mérete miatt ideális utazójáték! Részleteket lásd lenn... Ajánlott:6 éves kortól

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Válassz egy feladványt. Helyezd fel a színes "pálcikákat" a játékfelületre, majd következhetnek a színes játékelemek. Ášgy kell behelyezned a játékfelületre a játékelemeket, hogy csak a saját színüknek megfelelő "pálcikákkal" érintkezhetnek! A "pálcikára" csak úgy tehető játékelem, hogy a játékelem egy nyílásába illeszkedjen az. A játékelemek tetszőlegesen forgathatók. Fontos, hogy a beillesztett játékelemek pontosan illeszkedjenek a játékfelületen kialakított helyekre. 100 különböző feladvány, 5 különböző nehézségi szinten! 
A praktikus doboz és a kis mérete miatt ideális utazójáték!

 

 


Rakd fel a színes pálcikákat a választott feladatnak megfelelően.

 


 


Forgasd be az elemeket a helyükre, de figyelj, a pálca színe meghatározza, hogy arra milyen színű elem kerülhet. Az üresen maradt helyeket töltsd fel a szabadon maradt formákkal.

 


 


A Tied is kész?

  
 


 

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6 éves kortól 99 éves korig
Jelleg tetriszjellegű logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást,finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 22.
Nagyon jó logikai és készségfejlesztő játék!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az alsósok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra nyolcéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „IQ Twist – Smartgames logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: logikai feladatok, úti játékok, játékok utazáshoz, egyedül játszható játékok, utazó játék, játék, logikai feladványok, gyerekjátékok, gyermekjáték, utazó játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: logikus gondolkodást fejlesztő játékok, utazós játékok, egyszemélyes játékok, logikát fejlesztő játékok, logikai játékok, utazós játék, fejtörők, készségfejlesztő játékok, játék utazáshoz. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában és az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.