A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IQ Twist – Smartgames logikai játék

Youtube videók

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 65
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.
Logikai fejtörő két dimenzióban. 100 különböző feladvány, 5 különböző nehézségi szinten! Praktikus doboz és a kis mérete miatt ideális utazójáték! Részleteket lásd lenn... Ajánlott:6 éves kortól

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Válassz egy feladványt. Helyezd fel a színes "pálcikákat" a játékfelületre, majd következhetnek a színes játékelemek. Ášgy kell behelyezned a játékfelületre a játékelemeket, hogy csak a saját színüknek megfelelő "pálcikákkal" érintkezhetnek! A "pálcikára" csak úgy tehető játékelem, hogy a játékelem egy nyílásába illeszkedjen az. A játékelemek tetszőlegesen forgathatók. Fontos, hogy a beillesztett játékelemek pontosan illeszkedjenek a játékfelületen kialakított helyekre. 100 különböző feladvány, 5 különböző nehézségi szinten! 
A praktikus doboz és a kis mérete miatt ideális utazójáték!

 

 


Rakd fel a színes pálcikákat a választott feladatnak megfelelően.

 


 


Forgasd be az elemeket a helyükre, de figyelj, a pálca színe meghatározza, hogy arra milyen színű elem kerülhet. Az üresen maradt helyeket töltsd fel a szabadon maradt formákkal.

 


 


A Tied is kész?

  
 


 

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6 éves kortól 99 éves korig
Jelleg tetriszjellegű logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást,finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 22.
Nagyon jó logikai és készségfejlesztő játék!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „IQ Twist – Smartgames logikai játék” elnevezéssel listázott logikai játék oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: készségfejlesztő játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, egyedül játszható játékok, logikát fejlesztő játék, fejtörők, képességfejlesztő játékok, logikát fejlesztő játékok, logikai játékok, egyszemélyes játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: utazós játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, fejtörő, játékok utazáshoz, logikai feladatok, játék utazáshoz, képességfejlesztő játék, játék, egyedül játszható játék, gyermekjátékok. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai játék címkére kattintva például körülbelül 367 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink az IQ Twist – Smartgames logikai játék terméken túl legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: • IQ Candy – Egyszemélyes logikai játék • IQ Blox – Logikai játék • Grabolo – Gyorsasági társasjáték • IQ Puzzler – Smartgames logikai játék • IQ-Fit – 3D-s logikai játék a Smartgames-től • Rush Hour (Csúcsforgalom) – Thinkfun logikai játék • Chocolate fix (új kiadás) – Sudoku jellegű játék • Asmodee Dobble Kids játék – Junior kártyajáték • Tantrix Felfedező – Egyszemélyes kirakós játék • IQ XOXO – SmartGames logikai játék.