A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

IQ-Fit – 3D-s logikai játék a Smartgames-től

Youtube videók

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 67
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.

Készíts a 3D-s elemekből 2D-s megoldást!
-Tedd be az összes 3D kirakó elemet a játéktáblába úgy, hogy egy 2D képet lássunk és ne legyen benne sehol sem lyuk.
-Nagyon jó, gondolkodtatós játék 100 feladvánnyal mely igényel némi ‘mély’ gondolkodást, hogy megtaláljuk a megoldást.
A részleteket lásd lenn... Ajánlott:6 éves kortól


Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

-Tedd be az összes 3D kirakó elemet a játéktáblába úgy, hogy egy 2D képet lássunk és ne legyen benne sehol sem lyuk.
-Nagyon jó, gondolkodtatós játék 100 feladvánnyal mely igényel némi ‘mély’ gondolkodást, hogy megtaláljuk a megoldást.

 


 


A kiválasztott feladatban látható színeknek megfelelően illeszd  a helyükre a 3 dimenziós elemeket, forgasd őket úgy, hogy a mély lyukakba süllyesztve 2 dimenzióssá váljon a felület.

 


 


Hogy forgassam? Valaki segítsen!!

 


 


Ezt mind a helyére kell raknom?

 


 


Sikerült! Pedig már azt hitted nincs megoldás, ugye...?

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 6 éves kortól 99 éves korig
Jelleg tetriszjellegű logikai-ügyességi fejlesztőjáték
Fejleszti térlátást, logikai gondolkodást, problémamegoldóképességet, kombinációs készséget, koncentrációt, megfigyelőképességet, rendszerező képességet, formafelismerést, színfelismerést,téri tájékozódást,finommotoros készségeket,önálló feladat megoldást,irányok felismerését,önálló ellenőrzést,okosítójáték

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 07.
Nagyon jó játék, nagyon jó áron. A család minden tagja a kezébe veszi!
| 5 / 5 csillag!
2021. 01. 06.
Igazán elégedett vagyok a termékkel,mert ez valóban fejleszti a logikát,gondolkodni szükséges hozzá.Tetszenek vidám színei is.

Karácsony előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves iskolásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „IQ-Fit – 3D-s logikai játék a Smartgames-től” terméknévvel listázott logikai játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: egyedül játszható játék, logikai feladatok, képességfejlesztő játékok, játék, egyedül játszható játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok, logikai feladványok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: játékok, gyerekjátékok, logikát fejlesztő játékok, logikai játékok, egyszemélyes játék, képességfejlesztő játék, egyszemélyes játékok, fejtörők. A fenti termék többek között az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló logikai játék termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Az IQ-Fit – 3D-s logikai játék a Smartgames-től termék mellett legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » IQ Puzzler – Smartgames logikai játék » IQ Blox – Logikai játék » Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték » A világ Országai – Brainbox társasjáték » Titkok temploma – Smartgames logikai játék » Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék » Difference (Különbségvadászat) – Gigamic társasjáték » Speed Cups 2 – Ügyességi társasjáték » IQ Twist – Smartgames logikai játék » IQ Focus– Smartgames logikai játék.