A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kapd el a Szfinxet! – Négy az egyben társasjáték

Ár:
9.900 Ft
Cikkszám: 741
Gyártó: Varázsbetű
Szerezhető hűségpontok: 0
Kapd el a Szfinxet társasjáték 4 játékot tartalmaz 1 dobozban.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2019-12-03

Játék bemutatása

A "Kapd el a Szfinxet!" társasjáték hatékonyan fejleszti a sorrendiség képességét és a sorrendemlékezetet, de mellette gyermeke más tanulási képességeit is fejleszti. Ezek például
- a nagymozgások és a finommozgások,
- a szövegértési képesség,
- a vizuális megkülönböztető képesség,
- a ritmusérzék,
- a logika,
- a mozgás és a beszéd összerendezettsége,
- a formaismeret,
- a szem-kéz koordináció,
- a tájékozódás térben és időben,
- a szókincs,
- az emlékezet,
- a figyelem,
- a szabálykövetés
- a számfogalom,
- a szociális képességek.
A doboz rengeteg feladatot tartalmaz, közel 150 különféle feladvány, több mint 200 kártya található a dobozban, ezért nagyon változatos és érdekes. Ráadásul a játékokat többféleképp is lehet játszani, így az egyes játékosok életkoruktól, képességüktől függően változó nehézségi fokozaton oldhatják meg a feladatokat.
Játékszabály itt letölthető:
http://varazsbetu.hu/letolt/kapdelaszfinxet.pdf

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek az iskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 12 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Kapd el a Szfinxet! – Négy az egyben társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, társas, családi játékok, játékok, társasjátékok családoknak, gyerekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: társasok, játék, társasjátékok, családi társasjátékok, családi játékok, családi társasjáték, gyermekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Varázsbetű Programcsalád” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva példának okáért több mint 701 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.