A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Halli Galli Junior – Piatnik társasjáték

Ár:
4.590 Ft
Cikkszám: 589
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 46
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Halli Galli Junior- a színfelismerés társasjátéka. 56 bohóc játszik ebben a Piatnik játékban 8 különböző színben. Figyeld meg melyik mosolygó bohócnak ugyanolyan a színe és csapj a csengőre. Megfigyelés, reakciófejlesztésére alkalmas társasjáték az óvodáskorú gyermekek részére.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

56 bohóc, 8 különböző színben látható a cirkuszban. De néhány bohóc szomorú, hiszen nincs kalapja. Fordítsuk a kártyákat fel egyesével, és ha egyforma színű mosolygó bohócot látunk az asztalon, csapj a csengőre. A leggyorsabb játékos elyneri a kirakott lapokat. A játékot az nyeri, aki a legtöbb kártyát gyűjtötte a végén össze.

 
Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Korosztály 4 éves kortól
Jelleg Színfelismerést fejlesztő okosító családi társasjáték
Fejleszti színfelismerést, memóriát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, pontos megfigyelést, probléma megoldó képességet, reakció készséget, rugalmas gondolkodást, ábra olvasást, azonosságok és különbségek felismerését

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Halli Galli Junior – Piatnik társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társasok óvodásoknak, gyermekjáték, társasjáték gyerekeknek, gyerek társasjáték, készségfejlesztő játékok, ovis társasok, ovis társasjátékok, gyorsasági játékok, képességfejlesztő játék, társas óvodásoknak. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játékok, színes játék, színek tanulása játékosan, gyors játékok, készségfejlesztő játék, versenyzős játék, társas, játékok a színekkel, társas játék, gyors játék, óvodás társasjátékok. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték > Családi társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet böngészni. A játék a színekkel kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 74 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.