Memó Játékok Granna társasjáték

Raktáron

A Granna Első játékaim társasjáték család Memó változata az emlékezet, memóriafejlesztését segíti óvodásoknál. A kártyapárokon játékok képei találhatóak. Ajánlott: 2 éves kortól


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.04.04
2 860 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 286 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 3 éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Memó Játékok Granna társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyermekjátékok, társasjátékok, társasjáték, gyermekjáték, memóriafejlesztő társasjáték, társas játékok, képességfejlesztő játék, társasjáték gyerekeknek, készségfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: társasjátékok, társasok,  társas, társasok, társas játék, játék, játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Márkák > Granna” elnevezésű, valamint a „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves lányoknak”  termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Memo_Jatekok_Granna_tarsasjatek
Memó Játékok Granna társasjáték
2 860 Ft