Gomba kupolás bébimedence - Intex

Raktáron

A gomba kupolás medence a legalkalmasabb a babák hűsölésére a forró nyári napokon!
Fújd fel a medencét, töltsd meg vízzel és hagyd pancsolni csemetéd! Az ő hőérzete is sokkal jobb lesz! A gomba teteje árnyékot nyújt, így még a napszúrástól is óvod a gyerkőcöt!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
6 900 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 690 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 7 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kültéri játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Gomba kupolás bébimedence - Intex” elnevezéssel megtalálható kültéri játék oldalára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: vizezős játékok, gyermekjátékok, gyermekjáték, pancsoló játékok, képességfejlesztő játék, udvari játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: pancsolós játékok, kerti játék, kültéri játékok, udvari játékok, gyerekjátékok, kerti játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában,továbbá a „Márkák > Intex ” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kültéri játék között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

gomba-kupolas-bebimedence-intex
Gomba kupolás bébimedence - Intex
6 900 Ft