A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gobblet Gobblers – Készségfejlesztő társasjáték

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 675
Gyártó: Blue Orange
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 09.
Gobblet Gobblers -amőba jellegű 2 személyes taktikai társasjáték nagycsoportos óvodásoknak,iskolásoknak. Játékidő: 5 perc. Ajánlott: 5 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mindenkinek van 6 gobblet bábuja (kék, narancs) 3 különböző méretben. A Gobblet Gobblers taktikai készségfejlesztő társasjáték célja, hogy kinek sikerül először 3 bábut letenni egymás mellé úgy, hogy az övé látható csak abban a sorban vagy oszlopban vagy átlóban. A játék során dönthetsz úgy is, hogy felfalod az ellenfél bábuját (betakarod a sajátoddal). Megteheted azt is, hogy a pályára letett bármelyik bábudat áthelyezed máshova inkább. Jó memóriára van szükséged, hiszen ha olyan bábudhoz nyúlsz hozzá, amelyikkel már előtte felfaltál egy ellenfél bábuját, és azzal, hogy felemeled a bábudat, az ellenfélnek 3 bábuja lesz látható egymás mellett....Nos, akkor úgy tűnik vége a játéknak, az ellenfél győzött. Semmi gond a játékidő kb. 5 perc, no még egyet játsszunk...meg még egyet....hát ez megunhatatlan!

 


 

Gyártó Blue Orange
Játékosok száma 2 fő
Játékosok száma 2 játékos
Korosztály 5 éves kortól ajánljuk
Jelleg taktikai, memóriafejlesztő társasjáték
Fejleszti memóriát, felismerő készséget,rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, kombinációs készséget,koncentrációt,megfigyelést, intuitív döntési képességet,vizuális differenciálást,önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az alsós gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenkét éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Gobblet Gobblers – Készségfejlesztő társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, játékok, gyerekjátékok, társas, iskolás társasjátékok, iskolás társas, stratégiai játék, gyermekjáték, társas játékok, amőbás játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: táblajátékok, társasjátékok, társasjáték iskolásoknak, taktikai játékok, stratégiai játékok, gyermekjátékok, amőba jellegű játékok, táblás játék, amőba játék, táblás játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Logikát fejlesztő játékok” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 701 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.