A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gobblet Gobblers – Készségfejlesztő társasjáték

Ár:
7.990 Ft
Cikkszám: 675
Gyártó: Blue Orange
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 80
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
Gobblet Gobblers -amőba jellegű 2 személyes taktikai társasjáték nagycsoportos óvodásoknak,iskolásoknak. Játékidő: 5 perc. Ajánlott: 5 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mindenkinek van 6 gobblet bábuja (kék, narancs) 3 különböző méretben. A Gobblet Gobblers taktikai készségfejlesztő társasjáték célja, hogy kinek sikerül először 3 bábut letenni egymás mellé úgy, hogy az övé látható csak abban a sorban vagy oszlopban vagy átlóban. A játék során dönthetsz úgy is, hogy felfalod az ellenfél bábuját (betakarod a sajátoddal). Megteheted azt is, hogy a pályára letett bármelyik bábudat áthelyezed máshova inkább. Jó memóriára van szükséged, hiszen ha olyan bábudhoz nyúlsz hozzá, amelyikkel már előtte felfaltál egy ellenfél bábuját, és azzal, hogy felemeled a bábudat, az ellenfélnek 3 bábuja lesz látható egymás mellett....Nos, akkor úgy tűnik vége a játéknak, az ellenfél győzött. Semmi gond a játékidő kb. 5 perc, no még egyet játsszunk...meg még egyet....hát ez megunhatatlan!

 


 

Gyártó Blue Orange
Játékosok száma 2 fő
Játékosok száma 2 játékos
Korosztály 5 éves kortól ajánljuk
Jelleg taktikai, memóriafejlesztő társasjáték
Fejleszti memóriát, felismerő készséget,rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, kombinációs készséget,koncentrációt,megfigyelést, intuitív döntési képességet,vizuális differenciálást,önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk a szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 6 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Gobblet Gobblers – Készségfejlesztő társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: amőbás játék, stratégiai játékok, táblás játékok, amőba játék, amőba játékok, táblajátékok, képességfejlesztő játékok, amőba jellegű játékok, társas játék, társas játékok, társasjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékok, táblás játék, társasjátékok iskolásoknak, taktikai játékok, készségfejlesztő játékok, társasjáték iskolásoknak, gyermekjátékok, iskolás társasok, képességfejlesztő játék, gyermekjáték. A fenti társasjáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Logika és gondolkodás” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. Az iskolás társasjáték kulcsszóra kattintva például több mint 159 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Gobblet Gobblers – Készségfejlesztő társasjáték termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg vásárlóink: • Logic Cards Kids – Logikai kártyajáték gyerekeknek • Speed Cups 2 – Ügyességi társasjáték • Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása • Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték • Nagy érzelemkönyvem – mesék az érzelmek kifejezéséhez • Félhenger alakú kanyargós út – Amaya mozgásfejlesztő • Mosquito – djeco okosító társasjáték • Első kémiai laborom – Tudományos játék a Piatnik-tól • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Asmodee Dobble Kids játék – Junior kártyajáték.