Szivárvány: Játék a színekkel Granna Érzékek sorozat társasjáték

Nincs raktáron

Szivárvány - Játék a színekkel
A Granna- Érzékek sorozata az érzékszervek fejlesztését szolgálja.
3 különböző korosztálynak szóló játékvariációt rejt magában. A legkisebb óvodás gyermekek a színek világát ismerhetik meg, a nagyobbacskák a memóriájukat és koncentrációsképességüket is próbára tehetik.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 860 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 486 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek négyéves óvodásoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Szivárvány: Játék a színekkel Granna Érzékek sorozat társasjáték” névvel megtalálható társasjáték oldalára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, ovis társas, társasok, ovis társasjátékok, társas játék, gyerek társasjáték, gyermekjáték, színes játékok, játék. Hasonló témájú szavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: társas óvodásoknak, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, társasjáték gyerekeknek, gyermekjátékok, játékok a színekkel, gyerekjátékok, óvodás társasjátékok, társas játékok. A fenti társasjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A játék a színekkel kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 97 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.