5 (2 vélemény)

116db-os Fa vonatos építőkészlet

Nincs raktáron
Masiniszták előre! Építsük meg együtt ezt a hatalmas sínrendszert...nicsak még egy daru is segíti a munkánkat! Ez a kíváló minőségő fából készült szett 116 db faelemet tartalmaz, melyekből összeállítható egy vasút, ahol a 2 vonat különböző kocsikkal száguldhat hegyre föl és völgybe le.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
44 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 4 490 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek négyéves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „116db-os Fa vonatos építőkészlet” elnevezéssel listázott építőjáték adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: játék, játék vonat, vonatos építőjáték, vasúti játékok, játékvonat, képességfejlesztő játék, építős játékok, építőjátékok, fa építőjátékok, vonatos építőjátékok, vasúti építőjátékok, játékvonatok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: vonatpályák, konstruáló játékok, gyerekjátékok, játékok, készségfejlesztő játékok, játék vonatok, gyermekjáték, fa építő játékok, vasúti játék, képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok. A fenti építőjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. A fa építőjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 171 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a 116db-os Fa vonatos építőkészlet terméken túl leggyakrabban a következő termékeket választották még: • Akciós játékcsomag 2 éveseknek – Legkedveltebb játékok kedvezményes áron • Kétemeletes garázs – Emeletes játékgarázs • Aquaplay 530 – Vízi játékkészlet óvodásoknak • Mesekocka – 15 db-os – Állatos • Akciós játékcsomag 3 éveseknek – Legkedveltebb játékok kedvezményes áron.