Divattervezőfüzet - Iceana - Nebulous Stars

Raktáron

Amennyiben kislánya szeret rajzolni, és rajong a divatért tökéletes választás neki ez a Nebulous Stars divattervező füzet! 
A csodálatos Iceana alig várja már, hogy együtt tervezzétek meg a legszebb ruhákat! A ruhák elkészítésénél csak a képzeleted szab határokat!
Használd a készletben található vázlat lapokat, matricákat, sablonokat, valamint a tollakat! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.24
6 630 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 663 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Divattervezőfüzet - Iceana - Nebulous Stars” terméknévvel megtalálható kreatív játék oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: alkotó játékok, gyermekjáték, játékok, színező játék, alkotó játék, kifestő játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: kifestő játék, gyerekjátékok, kreativitást fejlesztő játékok, játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok. A fenti kreatív játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kreatív játék termékadatlapja tekinthető meg. A kreatív játék címkére kattintva pl. több mint 1336 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

divattervezofuzet-iceana-nebulous-stars
Divattervezőfüzet - Iceana - Nebulous Stars
6 630 Ft