Cseresznyés - Flexilight Cherry - Könyvjelző olvasólámpa

Raktáron

A hajlítható Flexilight könyvjelző lámpát a könyv hátlapjára csúsztatva minden egyéb fényforrás nélkül is hódolhatsz az olvasás szerelmének. Annyira vékony, hogy amikor nem olvasol, könyvjelzőként kényelmesen használhatod. A tartós használatot biztosító lítium-ion elemet tartalmazza. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.12.05
3 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 399 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a felsős gyerekek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 10 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a gyereklámpák és gyerekholmik találhatóak, melyeket tavaly, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Kreatív játék webshopunkban „Cseresznyés - Flexilight Cherry - Könyvjelző olvasólámpa névvel listázott gyereklámpa termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: gyereklámpák, gyermeklámpa. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekholmik megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyerek lámpák, gyermekholmik, gyermeklámpák. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Könyvek” elnevezésű, és a „Játékkategóriák > Játékok tinédzsereknek 13-14-15-16-17 éveseknek” termékkategóriában illetve a „Karácsonyi ajándékötletek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló gyereklámpa termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekholmi címkére kattintva pl. több mint 502 különböző gyerekholmi között választhatnak a hasznos és szép gyermekholmikat kereső vásárlók, szülők vagy nagyszülők.

cseresznyes-flexilight-cherry-konyvjelzo-olvasolampa
Cseresznyés - Flexilight Cherry - Könyvjelző olvasólámpa
3 990 Ft