A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Az égig érő paszuly – SmartGames egyszemélyes logikai játék

Youtube videók

Ár:
8.490 Ft
Cikkszám: 14060
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 85
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.

A játék során segíteni kell Jacknek, hogy feljusson a paszulyon egészen az égig. A 60 különböző kihívást tartalmazó füzetnek megfelelően helyezzük a kétoldalú lapocskákat a függőleges állású játéktérre. Vigyázat, a lapocskák átfordulnak, miközben lefelé haladnak a táblán, ezért gondosan meg kell tervezni, hogyan indítjuk el őket. A játék megdolgoztatja a térlátást, a problémamegoldó és tervező készséget. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A gyerekek így játszva fejlődhetnek az ismerős mese szereplőivel. A játékot egyedül, de akár a családdal együtt is játszhatják. 4-7 éves gyerekeknek ajánlott.

Játék menete: 

  1.  Válasszon ki egy kihívást.

Helyezze a rejtvénydarabokat a babrúd rácsába úgy, hogy beilleszti őket a tetejére, és egyesével leejti őket.​

2. Ha egy darab leesik, akkor többször megdől. Meg kell terveznie a tájolást a felső oldalon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő mű jelenik meg, amikor a helyére kerül.


3. Megtalálta a megoldást, amikor az elülső oldalon lévő rejtvénydarabokon lévő kép megegyezik a kihívás képével.

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 fő
Jelleg Logikai játék
Jelleg logikai, készségfejlesztő, okosítójáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra hétéves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Az égig érúő paszuly – SmartGames logikai játék” terméknévvel listázott logikai játék oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: logikát fejlesztő játékok, úti játékok, képességfejlesztő játékok, logikai feladványok, fejtörők, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, egyszemélyes játék, logikus gondolkodást fejlesztő játék, készségfejlesztő játék, logikát fejlesztő játék. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: logikai feladatok, játék utazáshoz, utazó játék, egyedül játszható játékok, utazós játék, egyszemélyes játékok, egyedül játszható játék, gyermekjáték, fejtörő. A fenti logikai játék többek között a „Játékkategóriák > Logikai játékok” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai feladványok kulcsszóra kattintva például körülbelül 172 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.