Állatkertes gyermekbútor

Nincs raktáron
A képen látható gyermekbútor összeállítást csak egyben lehet megrendelni külön-külön az elemek nem elérhetőek. Az ár csak a képen látható bútorokra vonatkozik, az egyéb kiegészítőket (szőnyeg stb...) nem tartalmazza.
A játék tartalma: Játéktároló szekrények polcokkal, zárt tárolószekrények ajtóval, pad, gurulós fiókkal. Az állatok a készlet részét képezik. A hosszúsága: 3,45 m. A legmagasabb pontja 264 cm
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
Szállítási díj
2500 Ft
400 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 40 090 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Játék webshopunkban „Állatkertes gyermekbútor” elnevezéssel megtalálható bölcsődei bútor oldalára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: óvodák és iskolák berendezése, bölcsődei berendezés, óvodai berendezés. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő oktatási intézmények berendezései kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: bölcsődei berendezések, bölcsődék és óvodák berendezése, bölcsődei bútorok. A fenti bölcsődei bútor többek között az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Bútorok > Óvodai bútor” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló bölcsődei bútor tekinthető meg. A bölcsődei bútor címkére kattintva példának okáért körülbelül 38 különböző oktatási intézmények berendezése között böngészhetnek a bölcsődei, óvodai vagy iskolai pedagógusok, vezetők.