Babaszoba - készlet babaház berendezéséhez

Nincs raktáron

A babaszoba. Kislányok szerepjáték tanulásához és a babaház berendezéséhez.
Anyaga: Fa, műanyag és textil.
Métrete: Baba - 5 cm 
Tartalom: Baba, kiságy, etetőszék.
Egy új családtag a babaházadba. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
0 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 0 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középső csoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 4 éves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Babaszoba – készlet babaház berendezéséhez” elnevezéssel megtalálható szerepjáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: babaház kiegészítők, babaház kiegészítő, fa játékok, készségfejlesztő játék, bababútorok, gyermekjáték, babaházak, babaház bútor, gyermekjátékok, lányos és fiús játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: gyerekjátékok, fiús és lányos játékok, fiús és lányos játék, lányos és fiús játékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, fából készült játékok, babaház bútorok, játékok. A fenti szerepjáték többek között a „Játékkategóriák > Fajátékok” kategóriában és az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló szerepjáték adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Babaszoba – készlet babaház berendezéséhez termékkel egyszerre legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: → Sárga nappali – Modern bababútor babaházhoz → Fürdőszoba – Készlet modern babaház berendezéséhez → A család – Készlet babaház berendezéséhez → Hálószoba – Fa bababútor készlet babaházhoz → Konyha – Fa bababútor készlet babaházhoz → Ebédlő – Fa bababútor készlet babaházhoz → Nappali – Fa bababútor készlet babaházhoz → Mesterlogika – kódfejtő játék – FKP → Hálószoba bútorok – Babaház berendezéséhez → Modern babaház – Bababútor és berendezés nélkül.