A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tick Tack Bumm Family – Ügyességi játék

Ár:
7.290 Ft
Cikkszám: 7245
Gyártó: Piatnik
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 73
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.

Villámgyors szó- és ügyességi játék a családnak
Ebben a vidám szó- és ügyességi játékban nem csak gyorsan kell gondolkodnotok, hanem a kezeiteknek is ügyesen kell járniuk. Figyeljétek az időmérőt, mert amikor a bomba abbahagyja a ketyegést, akkor „felrobban”, ezért gyorsan tovább kell adnotok. A kocka megmutatja, hogy milyen feladatot kell megoldanotok. 3 fajta szóalkotó és 2 fajta ügyességi feladat vár rátok!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az a célotok, hogy gyorsan megfejtsétek a feladványokat, majd villámgyorsan tovább passzoljátok a bombát.Akinél a bomba felrobban, az egy mezővel tovább lép a játéktáblán. A játékot az nyeri, aki a leghátsó
helyen áll a játék befejezésekor.
Tartalom: 
  • 1 játéktábla
  • 165 kártya
  • 8 figura
  • 1 pohár plusz 1 fagolyó 
  • 4 kukaclapka
  • 1 szimbólumkocka
  • 1 elektronikus időmérő bomba
A játékhoz szükség van még 2 db AAA, 1,5V-os elemre. A játék elemeket nem tartalmaz! 
Gyártó Piatnik
Játékosok száma 2-6 fő
Játékosok száma 3-8 játékos
Jelleg Kommunikációs, asszociációs partyjáték
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, asszociációt, logikai gondolkodást, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, memóriát, összefüggések felismerését, kommunikációt, megfigyelő képességet, reakció készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Tick Tack Bumm Family – Ügyességi játék” névvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: társasok, társas játékok, társas, társasjátékok, társas játék, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, iskolás társasjátékok, társasjátékok iskolásoknak, társasjáték családoknak. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: szókincsfejlesztő játékok, gyermekjátékok, családi játékok, iskolás társasok, játékok, játék, iskolás társas, társasjáték iskolásoknak, készségfejlesztő játékok. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A szókincsfejlesztő játék kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 18 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.