Thomas és barátai - Motorizált kisvonatok - Percy - Mattel

Nincs raktáron

Thomas a gőzmozdony kalandjai nagyon népszerűek a gyermekek körében, ami nem meglepő, hiszen izgalmas dolgok történnek Sodor szigetén. Percy a kis mozdony a legfiatalabb és a legtapasztalatlanabb az összes mozdony közül, ezért könnyen kerül bajba. Szeret játszani, és tiszteli az idősebb mozdonyokat.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
6 450 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 645 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a vonatos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webshopunkban „Thomas és barátai - Motorizált kisvonatok - Percy - Mattel” névvel megtalálható vonatos játék oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjátékok, képességfejlesztő játék, játékvonatok, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, fa építő játékok, játékvonat. Hasonló típusú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: vonatos játékok, vasúti játék, fa építőjátékok, fa építő játék, készségfejlesztő játékok, játék vonatok, játék vonat. A fenti vonatos játék többek között a „Márkák > Mattel” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” nevű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók > Vonatkészletek, kiegészítők”  érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló vonatos játék termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.