A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tapintós íráselőkészítő kártyák – Akros fejlesztő játék

Ár:
9.440 Ft
Cikkszám: 11217
Gyártó: Akros
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. május 29.
Válasszunk egy tetszőleges kártyát, és vezessük végig az ujjunkat a mintázott felszínen. Ahogy követjük az ujjunkkal az alakzatot, beszélhetünk arról mit jelképez, számot, jelet vagy alakot és milyen alakú, egyenes, görbe, kerek, nyitott, zárt stb. 
Segíti a szem-kéz koordinációt. Megismerteti a gyerekeket a számokkal és matematikai jelekkel. Bemutatja az érintésen keresztül az írástudás előtti készségeket. 
Ide kattintva letölthető a játékszabály.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Szám- és műveleti kártyák mérete: 9 x 9 cm
Nagy érzékelő lapok mérete: 19 x 9 cm
Kicsi érzékelő lapok: 14 x 14 cm
Tartalma:
- 12 db kétoldalú szám- és műveleti lapok
- 7 db nagy kétoldalú érzékelő lapok
- 4 db kicsi kétoldalú érzékelő lapok

12 mintázott kártya, egyik oldalán a számok 0-tól 10-ig, másik oldalán a matematikai jelek. A kártyák méretei: 9 x 9 cm. - 11 mintázott kártya, különböző alakzatokkal, melyek nagyon vonzó illusztrációkat tartalmaznak, segítik az írni nem tudó gyerekeket, azzal, hogy ujjaikkal követhetik a mintázott felszín körvonalait. A hosszú kártyák méretei: 18,8 x 9 cm; a négyzet alakú kártyák méretei: 13,9 x 13,9 cm. - Minden kártyának az alján van egy rovátka, ami jelzi a kártya pontos helyét. 
Gyártó Akros

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Tapintós íráselőkészítő kártyák – Akros fejlesztő játék” terméknévvel listázott óvodai eszköz oldalára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: finommotorika fejlesztése, képességfejlesztő eszköz, finommotorika fejlesztő játékok, fejlesztő eszközök. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő fejlesztő eszközök kiválasztásában, például a következők lehetnek: óvodai fejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, képességfejlesztő eszközök, finommotorikát fejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Vizuális fejlesztés” termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló óvodai eszköz adatlapja tekinthető meg. A finommotorika fejlesztő játék kulcsszóra kattintva például több mint 46 különféle fejlesztő eszköz között válogathatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.