TickiT

A TickiT ® oktatási termékeket az Egyesült Királyságban a kíváncsi szemlélet támogatása és a játékon keresztüli tanulás ösztönzése érdekében fejlesztették ki az óvodai és az általános iskolás korú gyermekek számára. Termékeik között különböző készségeket (köztük szem-kéz koordináció, csoportos kommunikáció, számok felismerése, probléma megoldó képesség) fejlesztő játékokat találhatunk. Mindig arra törekedtek, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek felébresztik a gyerekek fantáziáját, hogy ösztönözzék a tanulást és élvezetesebbé tegyék a tanítást. A TickiT® termékeket több mint 35 éve széles körben használják a világ iskoláiban és óvodáiban. Megbízható kínálatukat elérhetővé tették a szülők, a gondozók, az otthoni iskolások és a gyermekgondozók számára is. Termékeik szórakoztató, rugalmas, ösztönző, kiváló minőségű oktatási eszközök, annak érdekében, hogy a gyermekek önállóan, valamint felnőttekkel vagy barátaikkal együtt használhassák a tanulás természetes képességét. Hiszünk abban, hogy a TickiT ® oktató játékai segítségével az óvodás korú, valamint az iskolás korú gyermekeknek élvezetesebbé teszi és ösztönzi őket a tanulásra. 

Nézz körül a TickiT ® játékai között!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

TickiT ® termékek az alábbi tanulási területeket célozzák meg:

  • Fény- és szín felfedezése: A fény- és színforrások a korai tanulás alapvető építőelemei, ahol minden korosztályú és képességű gyermek megismerheti a tárgyak széles spektrumát: természetes és ember alkotta tárgyak megfigyelése, színkeverés és kreativitás, tudományos felfedezés, matematikai érzékelés, logikus gondolkodás és nyelvfejlesztés.
  • Érzékelés: A szenzoros játékok a korai években elengedhetetlen részei a gyermek fejlődésének, lenyűgözőek a kisgyermekek számára, és nagyon hatékonyan használhatók a sajátos nevelési igényű gyermekek érdeklődésének és interakcióinak ösztönzésére.
  • Motorikus készségek: A test nagy izmainak (durva motorikus képességek) és a kis izmok (finom motorikus készségek) használatával kapcsolatos tevékenységek fontosak ahhoz, hogy a gyermekek fejlesszék a koordinációt, a kitartást és a koncentrációt. A durva motorikus képességek elsajátítása segít megőrizni a test aktív és egészséges működését, míg a finom motorikus képességek fejlesztése segít a kulcsfontosságú feladatokban, mint például a cipőfűzők megkötéséhez és a ceruza helyes tartásához szükséges ujjerősség kialakulásában.
  • Az építés tanulása: Fa építőelemek, kristály akril készletek, színes szivárvány téglák, szivárvány építész formák és panelkészletek, csillogó érzékszervi tömbök és egymással összekapcsolódó puha szilikon téglák mind megtalálhatók építési kínálatunkban, hogy sokoldalú választékot nyújtsanak a kreatív építőanyagok a gyermekek számára.
  • A képzelőerőt fejlesztő játékok lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy tevékenységeik széles skáláján keresztül képviseljék saját ötleteiket, gondolataikat és érzéseiket. Elkezdhetnek szerepjátékban játszani; fejezzék ki magukat zenével vagy tánccal, vagy találkozzanak saját történeteikkel és forgatókönyveikkel, nyitott kreatív forrásokkal.
  • A laza részek játékának nyílt végű jellege azt jelenti, hogy a gyerekek saját egyedi módon fedezhetik fel és vizsgálhatják azokat. A termékek széles választékának felhasználásával a gyerekek saját kreativitásukat használhatják a projektekben és az ötletekben, folyamatosan építve saját tanulási tapasztalataikra.
  • Logikus gondolkodás: A totyogóknak és a kisgyermekeknek olyan problémák bemutatása, amelyek megoldását ki kell találniuk, segítenek logikai és érvelési képességek elsajátításában. A matematikai, fizikai és kreatív rejtvények lehetővé teszik számukra, hogy fejlesszék kritikai gondolkodásukat, és már kicsi koruktól alkalmazhassák problémamegoldó és döntési képességeiket.
  • Kültéri játékok: Ösztönző játék- és eszközgyűjtemény a gyermekek célirányos szabadtéri játékba vonzására, a fizikai tevékenységek és a tanulási lehetőségek ösztönzése a szabadban.
  • A világ felfedezése: A gyerekek felfedezni és megvizsgálni szeretnek, és különféle szórakoztató és biztonságos eszközt adni ehhez nekik konstruktív tanulási lehetőségeket biztosító környezet teremt. Legyen szó megfigyelési tevékenységekről, víz- és homokjátékról vagy kis világjelenetek létrehozásáról - a gyerekek felfedezés és játék révén megismerik a körülöttük lévő világot.
  • Számok és betűk tanulása alapvető építőelem az olvasás, az írás és a számolás szempontjából. Szórakoztató és színes ábécé- és számkészlettel a gyerekek élvezni fogják a játékon keresztüli tanulást, valamint az írás-olvasási és matematikai képességeik fejlesztését.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább