Szolgáltatásaink

SZÜLETÉSNAPI PARTYÖTLETEK

A szülőknek nem csak a megfelelő ajándék beszerzése okozhat fejtörést, hanem gyermekeink cseperedésével egyre gyakrabban találkozunk azzal az igénnyel, hogy szeretnék barátaikat is vendégül látni.


Ezzel nem is lenne gond, de ,hogy éljünk túl egy-egy ilyen alkalmat úgy, hogy a lakás is egészben maradjon? Szívesen segítünk születésnapi partyötleteinkkel.


SZAKEMBER VÁLASZOL

Te mint szülő ismered a legjobban gyermekedet, esetleg egyedi igényét, mely készségei szorulnak esetleg fejlesztésre, milyen problémákkal küzd. Ha igényled szívesen adunk tanácsot, ha tudunk, de az általunk kevésbé ismert témában szakemberek is segítik munkánkat. Írd meg problémád, benned felmerült kérdéseket és igyekszünk segíteni.

 

JÁTÉKLIGET BÓNUSZ

A szülők általában szívesen támogatják gyermekük szűkös anyagi kerettel rendelkező oktatási intézményét.  Ezért dolgoztuk ki azt a rendszerünket, hogy amikor a szülő rátalál nálunk a kincsekre, és azokat megvásárolja tőlünk, ebből a vásárlásból 2 %-t jóváírunk annak az intézménynek, amelyet a szülő vásárlásakor megjelöl a "Megjegyzés" rovatban. A szülői vásárlásokból így összegyűjtött bónuszösszegről az intézményeket tájékoztatjuk.  
A bónusz összeg 2021. december 31-ig gyűjthető, több vásárlás esetén összevonható, és ebből az adott intézmény olyan játékot választhat, amelyet úgy ítél meg, hogy a leghatékonyabban tud használni.

 


AJÁNDÉKUTALVÁNY


- Gondban vagy? Nem tudod mit ajándékozz, minek örülne?

- Szeretnéd megadni a kiskamasznak a választás lehetőségét, de még sem szeretnél pénzt adni?

- Gyermeked óvodás csoportját szeretnéd támogatni, ahol a napjaiból a legtöbb idejét tölti a gyermeked, igényes,jó játékok segítsék az óvónők munkáját?

Legyen valóban játék az ajándék!