A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Smart Farmer – Smartgames fejlesztő játék

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 10597
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
Mindenkinek legyen saját legelője! Hatalmas keveredés van a farmon! Az állatok nagy rendetlenséget csináltak, szükségessé vált az elkülönítésük... de a farmernek csak 3 darab kerítése van, hogy legelőket alakítson ki.
Tudsz segíteni, hogy a lovaknak, teheneknek, bárányoknak, disznóknak legyen saját legelőjük? És abban is segítesz, hogy minden állatnak legyen itatója?

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Smart Farmer – Smartgames fejlesztő játék

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Smartgames
Jelleg Logikai játék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 6 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Smart Farmer – Smartgames fejlesztő játék” névvel listázott logikai játék oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: egyszemélyes játék, logikai feladványok, gyerekjátékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, logikát fejlesztő játékok, színes játékok, egyedül játszható játékok, képességfejlesztő játékok, játékok a színekkel. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: színek tanulása játékosan, játékok, színes játék, logikát fejlesztő játék, játék, egyedül játszható játék, egyszemélyes játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték. A fenti logikai játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Érzékelés fejlesztése” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. A logikai játék címkére kattintva például körülbelül 295 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.