Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
K.Anita
K.Anita
2021.06.25
Nagyon sok különböző feladatot tartalmaz.
Az élettel foglalkozó feladatlapokon a tisztálkodás, a sportok, a napirend (óra és időpontok gyakorlásával), orvosi rendelő (irányok gyakorlásával) és az ember életében lévő korszakok vannak.
A test résznél az érzékszervek szerepelnek nagyon jól kidolgozott formában. Láthatjuk külön a nyelvet és azt is, hogy a különböző ízeket hol érezzük. Bemutatja a fület és a szemet is egy szemvizsgálati stílusú feladattal.
Érdekessége, hogy a tapintásos feladatokat az életben is gyakorolhatják (pl. hogy milyen érzés megfogni a jeget, a vizet, a tűt, a reszelőt, stb).
A táplálék útja feladatok mellett a táplálékokkal is több kártya foglalkozik. Az egészséges gyümölcsök és ételek többféle feladatban gyakorolhatók (pl. párosítani kell őket, meg kell találniuk a nem odaillőt, vagy a koordináta rendszerben kell megkeresni őket).
Érdekes feladat a táplálékpiramis, ami 9 éves fiamnak nagyon tetszik. Ez iránymutatást ad a gyerekeknek a helyes táplálkozáshoz.
Előnye, hogy bemutatja a helyes táplálkozást és nagyon sokféle feladatot tartalmaz.
Hátránya csak annyi, hogy a testrészek és szervek egyáltalán nem szerepelnek a feladatok között. A feladatlapok nagyon jó minőségűek, tartósak, a rajzok itt is mind szépek és tökéletesen felismerhetők, de talán ha ez a két téma külön füzetekbe kerül, akkor egyrészt az egészséges életmódról és sportokról, valamint a testrészekről és szervekről is több minden szerepelhetne.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: