Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
RÁKOS DOROTTYA
RÁKOS DOROTTYA
2021.11.25
A LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE játékot szintén nemcsak az adott korosztálynak ajánlom, hanem Mindenkinek aki egy kisgyermeket szeretne meglepni, vagy akár megtanítani a játék segítségével, ill. saját maga megtanulni, hogy hogyan kell akár egy motort, vagy tűzoltóautót, vagy akár markológépet lerajzolni.
Tökéletes, hogy maga a tábla letörölhető - így a rontások miatt nem kell újabb és újabb papírokat elővenni/vagy nem lesz magából a műből egy felismerhetetlen krix-krax :) ha ugyanazon a papíron rajzol tovább a gyermekünk.
24 csodajárgányt tartalmaznak a kártyák - lépésről-lépésre, még úgy is segítve a rajzolót, hogy külön-külön a kártyákon megvan adva számokkal, hogy mit rajzoljon először az ábrából. Így mi magunk is (akik nem tudtunk azelőtt ilyen csodákat rajzolni) együtt tudjuk tanulni a gyerekekkel.
Tökéletes ajándék Kicsinek, Nagynak, és a Felnőtteknek is - hiszen ezek a rajzok is közösen készülnek, és a közös élmények mindig a legnagyszerűbbek! Arról nem is beszélve, hogy mennyi mindent fejleszt a gyerekekben! - A játékhoz leírtakon kívül még a türelmüket, és a kitartásukat is növeli!
xyz
xyz
2021.06.29
Vannak benne egyszerűbb és bonyolultabb képek is, így fejlettségi szintnek megfelelően (is) lehet rajzot választani. Jó a letörölhető tábla, mert könnyedén javítható ha valamit elront, illetve bármiféle rajzoláshoz használható.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: