A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Regisztrált vásárlóinknak járó kedvezmények

Webáruházunkban történő böngészéshez és vásárláshoz nem kötelező, de érdemes regisztrálni, mert kedvezményekben részesülhetsz.


Lakossági vásárlók esetében:

- Ha oldalunkon elkészítetted a Regisztrációd és a vásárlásod előtt a Belépés gombra kattintva az adataidat használva léptél be, akkor minden vásárlásod után gyűjtheted a Hűségpontjaidat, melyeket a későbbiekben 365 napon belül bármikor levásárolhatsz. A pontok forintra válthatóak 100 hűségpont = 100Ft

- Bízunk benne, hogy oldalunk és játékaink elnyerik a bizalmadat és visszatérő vásárlóként többször vásárolsz nálunk. Amennyiben már minimum kétszer vásároltál nálunk, és ha a vásárlásaid összértéke elérte az 50.000 Ft-ot , köszöntünk az törzsvásárlók népes csoportjában. Ekkortól kezdve a következő vásárlásaid értékéből már elengedünk 3%-ot. Fontos, hogy minden vásárlásod előtt lépj be, mert csak így tudja rendszerünk összegyűjteni a vásárlásaid összegét és a későbbiekben is így tudjuk biztosítani neked a 3% kedvezményt!

- Néhány különleges vásárlási akcióról, csak a regisztráltjaink értesülnek

- Időközönként összeállítunk olyan csemegéket, tanulmányokat, különlegességeket, amelyekhez csak a regisztrált látogatóink jutnak hozzá.


Intézményi vásárlók esetében történő regisztráció utáni lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
990 Ft (+200 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>

Díjnyertes játékok