A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pingvincsúszda – Egyszemélyes SmartGames logikai játék

Youtube videók

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 29
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 27.

Pingvinek csúszkálnak a jégen, de ó jaj, a jégtáblák mozognak.
Mozgasd a jégtáblákat és találd meg a pingvinek helyét!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 6 éves kortól, szerintünk inkább 8 éves kortól arat felhőtlen sikert.
Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Izgalmas és a logikát nagyon jól fejlesztő pentonimo játék.
A lényeg, hogy a pingvinek mind a helyükre kerüljenek a csúszós jégtáblákon. A feladat egyszerűnek tűnik, de nem mindegy, hogy a pingvinek merre néznek, és hol helyezkednek el.
A Pingvincsúszda 13 feladványt tartalmaz, kezdőtől egészen a profi játékosoknak valóig!

Válassz egy feladványt és rakd a jégtáblákat a keretbe tetrisz-szerűen. Figyelj, mert a pingvineknek is a helyükön kell lenni. A Kezdő szintű (zöld) feladványokon néhány elem helyét és formáját megadják, hogy könnyebben elkezd, és megtanuld a játék működését!

A megoldáshoz előfordulhat hogy néhány, vagy az összes elem formáját meg kell változtatnod, hogy a megfelelő formát megtaláld. Ó, jaj, a pinvinek csúszkálnak. Van feladvány, ahol a pinvinek helyét láthatod csak, de fogalmad nincs a formáról. Ne add fel!

Ha ügyesen dolgoztál, kész a feladvány. 60 feladat, mindenhol csak egy megoldás. Jó szórakozást kívánunk! 6 éves kortól ajánlják, de mi csak nagyon ügyes 6 éveseknek javasoljuk, ez tényleg nehezebb, mint a legtöbb játék. 8 éves kortól nagyobb az esély a sikerélményre.

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Smartgames
Jelleg Logikai játék
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tetrisz jellegű különleges logikai játék
Fejleszti logikai gondolkodást, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, koncentrációt, rendszerező képességet, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést, téri tájékozódást, hatékony önálló tanulást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 09.
Egy fantasztikus játék, óvodás kortól egészen akár a felnőtt korig (én több órát játszok vele, hátulról kezdem a nehézségi fokozatoknál, a mester fokozatokat, hát nem egyszerű), de óvodás lányunk is szuper jól eljátszik vele hosszú időt.
Ráadásul lehet közösen is játszani (a gyerekek örülnek ennek), de tud akár egyedül is játszani vele.
Ezen felül pedig kiváló készségfejlesztő játék, így sokat segít a logika, a térlátás fejlesztésére a gyerekeknek (is).
Szuper játék, örülök, hogy rátaláltunk, sokat vártam a játéktól, és nem is csalódtam benne.

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webshopunkban „Pingvincsúszda – Egyszemélyes SmartGames logikai játék” terméknévvel megtalálható logikai játék oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: gyermekjáték, egyedül játszható játék, logikai játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, egyszemélyes játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, logikát fejlesztő játék, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: fejtörő, egyedül játszható játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, logikai feladványok, játékok, játék, képességfejlesztő játék, tetrisz játékok, egyszemélyes játék. A fenti logikai játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Pingvincsúszda – Egyszemélyes SmartGames logikai játék termékkel egyszerre leggyakrabban a következő termékeket vásárolták még: » Chocolate fix (új kiadás) – Sudoku jellegű játék » Camelot Junior – Logikai építőjáték » IQ Puzzler – Smartgames logikai játék » Elvarázsolt labirintus – Készségfejlesztő társasjáték » Elrejtettem. Megtalálod? – Foglalkoztató füzet » Grabolo – Gyorsasági társasjáték » Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék » Tojó-toló (Chicken Shuffle) – Smartgames tologatós logikai játék » Hónapok tanulókorong » Titkok temploma – Smartgames logikai játék.