A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pingvincsúszda – Egyszemélyes SmartGames logikai játék

Youtube videók

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 29
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 10.

Pingvinek csúszkálnak a jégen, de ó jaj, a jégtáblák mozognak.
Mozgasd a jégtáblákat és találd meg a pingvinek helyét!
Részleteket lásd lent.
Ajánlott: 6 éves kortól, szerintünk inkább 8 éves kortól arat felhőtlen sikert.
Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Izgalmas és a logikát nagyon jól fejlesztő pentonimo játék.
A lényeg, hogy a pingvinek mind a helyükre kerüljenek a csúszós jégtáblákon. A feladat egyszerűnek tűnik, de nem mindegy, hogy a pingvinek merre néznek, és hol helyezkednek el.
A Pingvincsúszda 13 feladványt tartalmaz, kezdőtől egészen a profi játékosoknak valóig!

Válassz egy feladványt és rakd a jégtáblákat a keretbe tetrisz-szerűen. Figyelj, mert a pingvineknek is a helyükön kell lenni. A Kezdő szintű (zöld) feladványokon néhány elem helyét és formáját megadják, hogy könnyebben elkezd, és megtanuld a játék működését!

A megoldáshoz előfordulhat hogy néhány, vagy az összes elem formáját meg kell változtatnod, hogy a megfelelő formát megtaláld. Ó, jaj, a pinvinek csúszkálnak. Van feladvány, ahol a pinvinek helyét láthatod csak, de fogalmad nincs a formáról. Ne add fel!

Ha ügyesen dolgoztál, kész a feladvány. 60 feladat, mindenhol csak egy megoldás. Jó szórakozást kívánunk! 6 éves kortól ajánlják, de mi csak nagyon ügyes 6 éveseknek javasoljuk, ez tényleg nehezebb, mint a legtöbb játék. 8 éves kortól nagyobb az esély a sikerélményre.

Fejleszti logikus gondolkodást
Gyártó Smartgames
Jelleg Logikai játék
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg tetrisz jellegű különleges logikai játék
Fejleszti logikai gondolkodást, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, koncentrációt, rendszerező képességet, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést, téri tájékozódást, hatékony önálló tanulást

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 09.
Egy fantasztikus játék, óvodás kortól egészen akár a felnőtt korig (én több órát játszok vele, hátulról kezdem a nehézségi fokozatoknál, a mester fokozatokat, hát nem egyszerű), de óvodás lányunk is szuper jól eljátszik vele hosszú időt.
Ráadásul lehet közösen is játszani (a gyerekek örülnek ennek), de tud akár egyedül is játszani vele.
Ezen felül pedig kiváló készségfejlesztő játék, így sokat segít a logika, a térlátás fejlesztésére a gyerekeknek (is).
Szuper játék, örülök, hogy rátaláltunk, sokat vártam a játéktól, és nem is csalódtam benne.

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk a nagyszülőknek és szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Pingvincsúszda – Egyszemélyes SmartGames logikai játék” elnevezéssel megtalálható logikai játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, egyszemélyes játékok, fejtörők, logikai feladványok, logikát fejlesztő játék, logikát fejlesztő játékok, egyszemélyes játék. Hasonló témájú szavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: fejtörő, képességfejlesztő játék, logikai feladatok, egyedül játszható játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, tetrisz jellegű játékok, képességfejlesztő játékok, logikai játékok. A fenti logikai játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Logikát fejlesztő játékok” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló logikai játék adatlapja között lehet válogatni. A logikai játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 295 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.