A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pagodák ösvénye – Készségfejlesztő játék

Youtube videók

Ár:
6.990 Ft
Cikkszám: 4896
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 70
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 29.
A Pagodák ösvénye  egyszemélyes készségfejlesztő játékban a pagodák ősi rejtélyére deríthetsz fényt. A feladatod nem kevés, meg kell találnod a templomok között a szabad közlekedési útvonalat. Ehhez hidakat és ösvényeket kell megfelelő módon elhelyezned, de vigyázz, mert a híd a levegőben, az emeletről is indulhat. Melyik bejáratok köthetők össze, hogy minden templomba el lehessen jutni.  
Ajánlott:7 éves kortól. 

Ide kattintva még több egyszemélyes játékot talál. 
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

80 feladványkártya közül kell egyet kiválasztanod, majd tedd fel ennek megfelelően a templomokat a játéktáblára. 
Ezután az ösvényeket és hidakat kell úgy elhelyezned, hogy a minden bejárat elérhető legyen a szerzetesek számára.
Minden feladványnak egy megoldása van. Ha nem sikerül elsőre , megtalálod a füzet hátulján.

Gyártó Smartgames
Játékosok száma 1 játékos
Korosztály 3 éves kortól
Jelleg logikai gondolkodást serkentő, készségfejlesztő játék
Fejleszti logikai gondolkodást, koncentrációt, térbeli tájékozódást,
önálló feladatmegoldást és ellenőrzést, megosztott figyelmet, megfigyelő képességet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra hatéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Pagodák ösvénye – Készségfejlesztő játék” terméknévvel megtalálható logikai játék termékadatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: logikus gondolkodást fejlesztő játékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, fejtörő, egyedül játszható játékok, játék, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: fejtörők, logikai feladatok, gyermekjátékok, logikát fejlesztő játék, logikai feladványok, logikát fejlesztő játékok, egyedül játszható játék, gyerekjátékok. A fenti termék többek között a „Márkák” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló logikai játék tekinthető meg. A logikai feladványok címkére kattintva példának okáért több mint 142 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.