Orvosi táska 11 részes, fából - Magni

Nincs raktáron

Ebben a mutatós 11 részes orvosi táskában minden megtalálható egy átfogó orvosi vizsgálathoz. A felszerelés segítségével láss el minden sérültet és gyógyíts meg minden beteget!


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
14 790 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 479 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Orvosi táska 11 részes, fából - Magni” névvel listázott szerepjáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: fiús és lányos játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték, lányos és fiús játékok, játékok, orvosos játékok, orvosi játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, orvosos játék szettek, szerepjátékok, készségfejlesztő játék, műanyagjáték, műanyagjátékok, műanyag játékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Szerepjáték eszközök” elnevezésű termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló szerepjáték adatlapja között lehet böngészni. Az orvosos játék címkére kattintva például körülbelül 24 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.