Mickey & Minnie születésnapi felvonulása Lego Duplo 10597 - Kreatív szórakozás

Nincs raktáron

Mindenki felszállt a Miki egér klub születésnapi vonatára, mert Miki és Minnie partit rendez a tiszteletedre! Vidd fel a vonatra mindazt, amire egy tökéletes születésnapi partin szükség lehet egy összerakható tortát, lufikat és díszes ajándék építőelemeket.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
8 990 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 90 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Kreatív játék webáruházunkban „Mickey & Minnie születésnapi felvonulása Lego Duplo 10597 - Kreatív szórakozás” terméknévvel megtalálható építőjáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: műanyag építős játék, építős játék, képességfejlesztő játék, műanyag építős játékok, konstrukciós játékok, gyerekjátékok, gyermekjáték. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: építős játékok, gyermekjátékok, műanyag építőjátékok, konstrukciós játék, építő játékok, konstruáló játékok, építőjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti építőjáték többek között a „Játékkategóriák” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Építőjátékok > Lego építőjáték > Lego Duplo” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. Az építőjáték kulcsszóra kattintva például több mint 652 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.