A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - Super Mario 71371 - Propeller Mario szupererő csomag, építőjáték

Ár:
3.490 Ft
Cikkszám: 13419
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
A játékosok új dimenzióval bővíthetik LEGO® Super Mario™ játékaikat ezzel a Propeller Mario szupererő csomaggal (71371). Ez a kiegészítő csomag tartalmaz egy interaktív öltözéket LEGO Mario™ számára (a csomag a figurát nem tartalmazza) propelleres sapkával – amikor a játékos „megrepteti“ LEGO Mariót, hogy érméket szerezzen, propellerhangok szólalnak meg. Ez az építőkészlet nagyszerű ajándék gyermekeknek, akiknek megvan a Mario kalandjai kezdőpálya (71360), amely tartalmazza a LEGO Mario figurát.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Építs és játssz!
Az építési útmutatókat megtalálod a dobozban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is. Az alkalmazás kreatív építési és játékmódokat javasol, emellett egy biztonságos platformot is nyújt a gyermekeknek, ahol más LEGO Mario rajongókkal is megoszthatják alkotásaikat.

Korlátlan LEGO Mario!
A csoportos mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is nagyszerű, gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc szereplőjét. A kezdőpálya építőjáték, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a játékosok egyedi pályákat alkothatnak.

  • Emeld a gyermekek LEGO® Super Mario™ játékát a következő szintre ezzel a Propeller Mario szupererő csomaggal (71371), amely tartalmaz egy megépíthető öltözéket, amivel LEGO Mario™ (a csomag a figurát nem tartalmazza) extra érmegyűjtő képességet szerez.
  • Ez az öltözék a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) játékkészletben megtalálható LEGO® Mario™-val kompatibilis. Ha LEGO Mario ezt a megépíthető játékkiegészítőt viseli és felemelkedik, hallhatod a propellerek hangját.
  • Ha Propeller Mariót a levegőbe repítik, a játékosok extra digitális érméket gyűjthetnek, így növelve a pontszámukat. A gyermekek örömmel fognak repkedni vele, miközben a nappaliból egy valóságos LEGO® Mario™ pályát varázsolnak.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 7 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - Super Mario 71371 - Propeller Mario szupererő csomag, építőjáték” elnevezéssel megtalálható építőjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: építő játék, gyermekjátékok, játék, gyermekjáték, építő játékok, építős játék, konstruáló játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: építőjáték műanyagból, műanyag építős játékok, konstrukciós játék, képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, konstruáló játék, építős játékok, építőjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Újdonságok” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Építőjátékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló építőjáték tekinthető meg. A műanyag építőjáték címkére kattintva pl. körülbelül 360 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.