A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - Super Heroes 76164 - Avengers classic Hulk, építőjáték

Ár:
13.990 Ft
Cikkszám: 13337
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 140
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.

Az ifjú szuperhősök hatalmas csatákat játszhatnak el a klassz LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember Hulkbuster az A.I.M. Ügynök ellen (76164) játékkészlettel.A mozgatható Hulkbusterrel a gyermekek szembeszállhatnak a gonosz támadókkal. A gyermekekre eredeti Marvel akció vár, ha Vasember minifiguráját belehelyezik az óriási Hulkbuster páncélba, hogy megküzdjön a 2 ellenséges ügynökkel. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A rosszfiúk fel vannak fegyverkezve, akik közül az egyiknek egy hátirákétája van. A Hulkbuster páncél mozgatható végtagokkal van ellátva, emellett az extra tűzerőhöz a gyermekek Rescue minifiguráját is berakhatják a beépített lövegtoronyba.

Klassz LEGO Bosszúállók játékok és szuperhős-minifigurák
A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel teli LEGO Marvel Bosszúállók építőjátékok segítségével a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket, és feltárhatják a fantáziadús szuperhős-szerepjáték izgalmas univerzumát.

  • Hatalmas, fantáziadús játék vár a fiatal szuperhősökre, miközben kalandos csatákat játszanak el a LEGO® Marvel Bosszúállók Vasember Hulkbuster az A.I.M. Ügynök ellen (76164) játékkészlettel, amely mozgatható végtagokkal és klassz funkciókkal van ellátva.
  • A készlet 4 minifigurát tartalmaz – Vasembert, Rescue-t és 2 A.I.M. ügynököt –, amelyek mellett egy óriási, beállítható Hulkbuster is vár rád. A klassz fegyverekkel és hátirakétával minden készen áll a fantasztikus csatához!
  • A gyermekek berakhatják Vasembert a Hulkbuster páncélba, Rescue-t pedig a beépített lövegtoronyba, hogy szembeszálljanak a két felfegyverzett rosszfiúval, és megmentsék a várost.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az alsó tagozatosok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra tizenegy éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Lego - Super Heroes 76164 - Avengers classic Hulk, építőjáték” terméknévvel megtalálható építőjáték adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: építő játékok, gyermekjáték, képességfejlesztő játékok, építőjáték műanyagból, játék, készségfejlesztő játék, konstruáló játék, műanyag építőjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: építős játékok, konstrukciós játék, műanyag építős játékok, konstrukciós játékok, játékok, építő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. több mint 6639 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.