A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lego - City 60231 - Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi, építőjáték

Ár:
6.590 Ft
Cikkszám: 13391
Gyártó: Lego
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 66
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 04.
Lepd meg a kis tűzoltókat egy részletesen kidolgozott tűzoltóautó építőjáték készlettel, mely az új, 2019-es TV sorozatban szerepel. Ez a klassz LEGO® City 60231 Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi játék tartalmaz egy kockából épült tűzoltóautót levehető létrával, nyitható tetővel és egy monitorral ellátott vezetőfülkével, továbbá egy kapcsolódobozt megépíthető láng elemmel és nyitható ajtókkal, egy vízágyút víztartállyal, valamint 2 minifigurát.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

 Bármelyik LEGO építő bámulatos építési élményhez juthat az Instructions PLUS révén, ami az okostelefonokon és tableteken is elérhető a LEGO Life applikációban. A könnyen használható, intuitív építési útmutatóval az építő, egy különleges „szellem” módot használva, alkotásaira ráközelíthet, valamint elforgathatja és megjelenítheti azokat menet közben. Az Instructions PLUS azért is nagyszerű a kis építők számára, mert átvezeti őket az építési folyamaton, így fokozva a függetlenség érzését és a sikerélményt.
  • A csomagban 2 LEGO® City minifigurát találsz: Freya McCloudot és egy tűzoltót.
  • Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmaz egy tűzoltóautót levehető létrával, nyitható tetővel és egy monitorral ellátott vezetőfülkével, emellett találsz egy víztartályt vízágyúval és lövő funkcióval ellátva.
  • Ez a szórakoztató építőjáték készlet tartalmaz egy kapcsolódobozt is, nyitható ajtókkal.
  • A kiegészítő elemek közé tartozik egy tűzoltó fejsze, rádió adó-vevő, megafon, tűzoltókészülék, pillecukor logóval ellátott bögre, 2 fehér és kék bója, 4 víz elem, valamint egy megépíthető láng elem.
Gyártó Lego
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg kreatív építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, ábra olvasást,finommotorikát, kreativitást,kézügyességet, önálló feladatmegoldást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 5 éves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Lego - City 60231 - Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi, építőjáték” terméknévvel listázott építőjáték oldalára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: építőjátékok, tűzoltó játékok, játék tűzoltóautó, műanyag építős játék, készségfejlesztő játék, építőjáték műanyagból, építőjátékok műanyagból, gyerekjátékok, konstruáló játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: konstrukciós játékok, építős játék, konstrukciós játék, műanyag építőjátékok, építő játékok, építős játékok, játék, gyermekjáték, játék tűzoltóautók, képességfejlesztő játékok. A fenti építőjáték többek között az „Intézményeknek ” kategóriában és az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló építőjáték tekinthető meg. Az építőjáték címkére kattintva pl. körülbelül 652 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.