Lego - City 60206 - Légi rendőrségi járőröző repülőgép, építőjáték

Nincs raktáron
Segíts gyermekednek megvédeni LEGOŽ City-t a nagyszerű 60206 Légi rendőrségi járőröző repülőgéppel! A LEGO 4+ készletet kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztató és könnyen megépíthető legyen az óvodások és fiatal gyermekek számára.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
3 290 Ft
Nincs raktáron
A termék után járó hűségpontok: 33 Ft
Nyomtat
Kérdés a termékről
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánlanánk a szülőknek vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.


Kreatív játék webáruházunkban „Lego - City 60206 - Légi rendőrségi járőröző repülőgép, építőjáték” elnevezéssel megtalálható építőjáték termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyermekjátékok, építőjátékok, műanyag építőjátékok, építő játék, gyerekjátékok, műanyag építős játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, játék rendőrautók. Hasonló típusú kifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játékrepülő, játék rendőrautó, játékok, repülős játékok, konstrukciós játékok, játék, építő játékok, építős játékok, konstruáló játék, képességfejlesztő játékok, konstruáló játékok. A fenti építőjáték többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Építőjátékok > Lego építőjáték > Lego City ” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló építőjáték termékadatlapja között lehet válogatni. Az építőjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 652 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.