Kosárlabda palánk készlet 45*71cm - Spartan

Nincs raktáron

Készen álltok egy jó kis kosár meccsre?
Ezzel a palánkkal akár a saját udvarotokban is megvívhatjátok a csatát, a család minden tagjával, hiszen a palánk állítható magasságú állványon található meg, amely egy feltölthető nehezéken áll. A palánk tarozéka a gyűrű és a háló is.
 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
31 010 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 3 101 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 6 éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a labdajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

 

Játék webáruházunkban „Kosárlabda palánk készlet 45*71cm - Spartan” elnevezéssel megtalálható labdajáték adatlapjára jellemzően a következő kifejezésekkel lelnek rá látogatóink: játék labda, játéklabdák, játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék, gyermekjátékok, játéklabda. Hasonló típusú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, mozgást fejlesztő eszközök, mozgásfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játék. A fenti labdajáték egyebek mellett a „Játékkategóriák > Sport, mozgásfejlesztő játékok” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló labdajáték között lehet böngészni. A labdajáték címkére kattintva például több mint 126 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.