A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Képes történetek - Találd ki a végét! - Schubi

Ár:
10.450 Ft
Cikkszám: 14189
Gyártó: Schubi
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 105
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 22.
Hogy folytatódhat a történet? A csomag hét kitalált történetet, valamint hét mindennapjainkból kiemelt történetet tartalmaz elejétől a végéig. A történet vége nyitott, vagyis azt a játékosnak kell befejezni, azonban nemcsak egy lehetséges megoldás van a történet befejezésére. A nyitott befejezés elősegíti a képzelőerő fejlesztését és egyébként is új történetet kitaláni remek móka. Megfelelő kérdésekkel segíthetjük a gyermeket az adott történet befejezéséhez, a javasolt kérdések a játékleírás végén megtalálhatók. Amennyiben csoportban dolgozzuk fel a csomagot, az egyes gyerekek eltérő befejezés javaslatai érdekfeszítő megbeszéléshez vezethet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Tartalma: 14 képes történet, mindegyik 4-6 képes kártyát valamint 3 szimbólum kártyát tartalmaz, 72 kártya összesen, 9x9 cm méretben, használati útmutató. Alkalmas: 4 éves kor felett, óvodai, általános iskolai foglalkozásokhoz (alsó tagozat), SNI terápiához, beszéd- és nyelvi fejlesztéshez.

Gyártó Schubi
környezeti nevelés, viselkedés,

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Képes történetek - Találd ki a végét! - Schubi” terméknévvel listázott iskolai eszköz adatlapjára leggyakrabban ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: fejlesztő eszközök, iskolai berendezés, képességfejlesztő eszközök. Hasonló témájú kifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a legjobb fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő eszközök, készségfejlesztő eszköz, iskolai berendezések, iskolai fejlesztő eszköz. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Érzékelés- észlelés fejlesztése, szenzoros játékok” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > Vizuális észlelés fejlesztő eszközei” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló iskolai eszköz között lehet válogatni. A fejlesztő eszköz kulcsszóra kattintva például több mint 777 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei pedagógusok, vezetők.

Termék címkék: fejlesztő eszköz, iskolai eszköz