Játékliget bónusz

    Játékliget bónusz

A szülők általában szívesen támogatják gyermekük szűkös anyagi kerettel rendelkező oktatási intézményét.  Ezért dolgoztuk ki azt a rendszerünket, hogy amikor a szülő rátalál nálunk a kincsekre, és azokat megvásárolja tőlünk, ebből a vásárlásból 2 %-t jóváírunk annak az intézménynek, amelyet a szülő vásárlásakor megjelöl a "Megjegyzés" rovatban. A szülői vásárlásokból így összegyűjtött bónuszösszegről az intézményeket tájékoztatjuk.  A bónusz összeg minden év december 31-ig gyűjthető, több vásárlás esetén összevonható, és ebből az adott intézmény olyan játékot választhat, amelyet úgy ítél meg, hogy a leghatékonyabban tud használni. A december 31-ig gyűjtött összeg 1 éven belül bármikor levásárolható.


             Ajándékutalványok különböző értékekben

Az intézmények figyelmébe szeretnénk ajánlani Ajándékutalványainkat, amelyeket különböző kiszerelésekben, akár feliratozva bocsátunk forgalomba. Az ajándékutalványt bármely alkalommal felhasználhatják. Intézmények esetén elképzelhető felhasználi mód lehetne:

  •  versenyek díjazása
  •  évvégi könyvjutalom helyett, a kimagasló eredményekért
  •  tombola jutalom
  •  szülői támogatások tárgyi megjelentetése

Az utalványokat elektronikus formában küldjük illetve igény esetén nyomtatott formában is. A szövegezés mindig a megrendelő igényeihez igazodik. Az utalványok beváltása:a kiállítástól számított 6 hónap alatt történő egyerlen vásárlás alkalmával történik. Az utalvány pénzre nem váltható.


  Banki átutalással történő fizetés 

Oktatási intézmények részére lehetőséget biztosítunk az utólagos banki átutalásra.

 

 

 

 

 


  Eszközbeszerzések

Sok intézmény keres fel bennünk azzal a problémával, hogy nem szeretnének szétaprózodni, ezernyi helyről rendelni és tudunk-e segíteni olyan eszközök, játékok, berendezések, bútorok, sporteszközök beszerzésében, amelyek weboldalunkon nem találhatóak. Ternészetesen igen. Ha Önöknek olyan termékre is szüksége van, amelyet jelenleg nem talál nálunk, vagy konkrét elképzelése van, esetleg pályázati kötöttségek miatt egy bizonyos eszközt keresnek szívesen segítünk a beszerzésben. Partnereink közé tartozik a Fakopáncs, Katica, HOR ZRT, FairplayTrade stb. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az intézményi beszerzéssel kapcsolatban.

  • E-mail:info@jatekliget.hu
  • Ügyfélszolgálat telefonszáma: 88/951-314
  • Ügyfélszolgálat mobilszáma: 06-30/8153260