Termék státusza
Ár
5 000 Ft - 20 000 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Általános ajándékutalvány

Nincs ötlete? Nem akar mellényúlni? Ajándékozzon utalványt minden neves alkalomra. 

Válasszátok ajándékutalványaink bármilyen alkalomra, az alkalomhoz illő dekorációval, felirattal, névre szólóan, hogy az ajándék igazán TŐLED- NEKI szóljon. Kérésedre postai borítékban nyomtatott formában is kiküldjük.
Mikor érdemes ajándékutalványban gondolkodnod?
-Ha gondban vagy, nem tudod mit ajándékozz, minek is örülne igazán.
-Szeretnéd megadni a kiskamasznak a választás lehetőségét, de még sem szeretnél pénzt adni.
-Ha sürgősen szükséged van az ajándékra, akár néhány órán belül nálad lehet az elektronikus ajándékutalvány és már kinyomtatva ajándékozhatod is.
-Gyermeked óvodás csoportját,osztályát szeretnéd támogatni, ahol a napjaiból a legtöbb idejét tölti a gyermeked. Szülőként szeretnétek meglepetést okozni, segíteni az óvónéniket,tanítónőket hogy igényes,jó játékok segítsék a  munkájukat és az együtt töltött pillanatok még derűsebbek lehessenek.

-Ha az oktatási intézmények által szervezett rendezvények sikeréhez akarsz hozzájárulni egy-egy tombolafelajánlással.
-Ha a gyermek munkáját egy-egy versenyen való szereplését szeretnétek díjazni, akár intézmények is választhatják Ajándékutalványainkat

Mi az, amit nálunk megtalál az ajándékozott?
-játékok, melyek segítségével megerősítheti a gyermek, kicsi és nagy veleszületett tudását
-játékok, melyek a természetes kíváncsiságára építve kibontakoztatják a tanulás iránti szeretetet
-játék, amely, nem öt percre köti le a gyermekek figyelmét
-játék, foglalkoztató könyv, amely igazán önfeledt pillanatokat okozhat

Legyen valóban játék az ajándék!

Hogy történik az ajándékutalvány beváltása?

Az ajándékutalvány megvásárlásával kapsz tőlünk egy kódot, amelyet a majdani vásárlás során meg kell adni, és így az ajándékutalvány már előzőleg kifizetett összegét levonjuk a vásárlásból. Fontos, hogy egyszeri vásárlás alkalmával lehet felhasználni, sem az utalvány sem az esetleges maradvány összeg készpénzre nem váltható.

Ha szeretnétek az ajándékutalványokat nyomtatott formában, akár névvel, felirattal ellátva eljuttatjuk az általatok megadott címre. 

Tovább

Ajándékutalvány névre szólóan, különböző értékben, papír és online változatban. Minden alkalomra. Születésnap névnap.

Ajándék ötlet gyermekeknek: Ha gondban vagy, nem tudod mit ajándékozz, minek is örülne igazán, Szeretnéd megadni a kiskamasznak a választás lehetőségét, de még sem szeretnél pénzt adni. Ha sürgősen szükséged van az ajándékra, akár néhány órán belül nálad lehet az elektronikus ajándékutalvány és már kinyomtatva ajándékozhatod is. 


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább