Zoob

A ZOOB® egy díjnyertes építőjáték márka, mely öt különböző elemet tartalmaz, ennek köszönhetően a gyerekek úgy építhetik össze az elemeket, hogy azok mozogni, pörögni is tudnak! A Zoob építőjátékok segítségével a dinamikus mozgás megfigyelésével megtanulhatják a gyermekek, hogyan mozognak a dolgok a természetben. Az építőjáték szettek egymással is összeépíthetőek!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Zoob kategóriában a Zoob játékokat gyűjtöttük egybe az 5 - 7 éves és a gyermekek számára ajándékot vagy játékot vásárlók számára. A játék webáruházban kínált 7 listázott dínós játék, építkezős játék, autós építőjáték, autós játék, műanyag építőjáték, illetve építőjáték között említést érdemel példának okáért a „ZOOB 100”, a „ZOOB Z-Bricks”, a „ZOOB Z-STRUX- Lánctalpas munkagépek építőjáték”, a „ZOOB- Fastback lendkerekes autóépítő játék”, a „ZOOB”, a „ZOOB- Monster Truck autóépítő készlet” vagy pl. a „ZOOB GALAX-Z- Astrotech holdjáró építőjáték” is. 


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább