A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Hama Midi - vasalható gyöngy és alaplap csomag óvodásoknak

Youtube videók

Ár:
19.780 Ft
17.900 Ft
Kedvezmény: 10%
Cikkszám: 2481
Gyártó: Hama
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 180
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 08.

A Hama Midi csomag tartalmaz:
15 különböző alaplapot, 1 db 10.000 db-os vegyes színű gyöngykészletet, 2 csomag 1000 db-os csíkos gyöngykészletet, 1 db univerzális keretet, 1 ötletfüzetet és 1 nagy tárolódobozt 18 rekesszel.
A csomagot ajánljuk óvodás csoportoknak és családoknak egyaránt.

Esztétikus gyöngykollekció. A gyöngyök alaplapra történő kirakása után, egy vasaló segítségével a kis remekműben gyönyörködhetünk.
A pótgyöngynek és az ötletfüzetnek (melyeket a csomag nem tartalmazza) köszönhetően állandó kihívást jelent a gyerekek számára, folyamatosan próbára téve kreativitásukat.
Jelentős szerepe van a diszlexia és a diszgráfia megelőzése terén. Használata közben fejlődik a gyermek vizuális figyelme, észlelése, emlékezete, szimmetria érzéke, szem-kéz koordinációja és nem utolsó sorban a finommotorikája.
Ösztönzi a kreativitást és a reprodukáló képességet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Hama midi gyöngyöket már nagycsoportos és iskolás gyermekeknek ajánljuk. A gyöngyökkel való játék nemcsak a lányokat köti le,a különbző motívumok közt a fiúk is találnak kedvükre valót. Fejleszti a finommotorikájukat és miközben válogatják színek szerint a gyöngyöket bizony számolni sem árt. A kreativitásuk szárnyra kap és egyre csodásabb alkotások készülnek, melyekből készíthetünk képkeretet, függődíszeket, bababútort stb.

 

1. lépés: Gyöngyöket akár ötletfüzet, akár a gyerek fantáziája alapján rakjuk fel az adott alaplapra.

2. lépés: Kirakott gyöngyökre ráterítünk egy sütőpapírt, zsírpapírt, ami bárhol kapható. Ezt alacsony hőfokon 1-2 perc alatt átvasaljuk. 

3. lépés: Papírt eltávolítva kis ideig várjunk amíg kihűlnek a gyöngyök, majd ezt követően az alkotást leszedhetjük az alaplapról. És közösen gyönyörködhetünk gyerkőcünk művében. 

És higyjétek el ezek után nem győzítek a Még! Még! Még! felkiáltásokat hallgatni és.... vasalni!!!  

Gyártó Hama
Jelleg finommotorikát fejlesztő gyönygykirakó
Fejleszti finommotorikát, szem-kézkoordinációt, észlelést, kreativitást, vizuális figyelmet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves gyerekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kreatív játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív játék webshopunkban „Hama Midi - vasalható gyöngy és alaplap csomag óvodásoknak” terméknévvel megtalálható kreatív játék adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, képkészítő készlet, kreativitást fejlesztő játékok, képalkotó játékok, vasalható gyöngy készlet, kreativitást fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, vasalható gyöngyök. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: alkotó játék, játék, játékok, alkotó játékok, képkirakó játék, képkirakó játékok, készségfejlesztő játék, vasalható gyöngy készletek. A fenti kreatív játék egyebek mellett az „Intézményeknek > Finommotorika” termékkategóriában illetve az „Intézményeknek > Akciós csomag” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A vasalható gyöngy kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 146 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.