Fonott játék babakocsi

Nincs raktáron

Fonott babakocsi. Lányok kedvenc szerepjátékának elengedhetetlen darabja. 
Anyaga: fa 
Mérete: 46x 30x 65 cm 

 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
7 490 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 749 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középsős óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Fonott játék babakocsi” terméknévvel megtalálható szerepjáték oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, játék babák, játékok, játék baba, játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: játékbabakocsik, szerepjátékok, gyermekjátékok, lányos és fiús játék, lányos és fiús játékok, készségfejlesztő játék. A fenti szerepjáték többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Játékbaba” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló szerepjáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

A Fonott játék babakocsi termék kiválasztása esetén legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Tojás alakú vasalható gyöngy alaplap » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Oroszlán » Clics építőjáték 8 in 1 – 157db-os, műanyag dobozos » Fa szövőkeret – Nagy szövőkeret gyerekeknek » Kedvezmény » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Pillangó » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Béka » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Elefánt » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Mókus » Hama Alaplap Midi Gyöngyhöz – Cica.