Elena Llorens baba mellényben - 35 cm

Nincs raktáron

Elena igazán bámulatos kislány. Gyönyörű szőke haját fésülheted és szebbnél-szebb ruhákba öltöztetheted, igéző kék szemei pedig játszani hívogatnak. A baba végtagjai mozgathatók. Csodás díszdobozban érkezik hozzád, ajándékozáshoz már csak egy masni hiányzik. A gyönyörű egyben egyedi Llorens babák nagy kedvenc lesz a kislányok körében. A Llorens babák műanyag részei mentesek mindenféle káros és allergén anyagtól. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
16 440 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 644 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső érdeklődőknek a középsős ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 5 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a szerepjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Elena Llorens baba mellényben - 35 cm” elnevezéssel listázott szerepjáték adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, lányos és fiús játék, játék babák, fiús és lányos játék, szerepjátékok, játékok. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: játék, készségfejlesztő játék, játékbabák, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék baba. A fenti szerepjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Szerepjáték eszközök gyerekeknek” termékkategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű, valamint az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek > Játék 3-4 éves kislányoknak” termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló szerepjáték között lehet böngészni. A szerepjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 664 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.