Ékszerkészítés, Álomfény üvegcse- Make it Real

Raktáron

Melyik kislány ne szeretné az ékszereket? Ezek csak akkor okoznak nagyobb örömet, ha saját kezüleg készülnek! Ezzel a készlettel 3 féle üvegcséből készíthetsz egyedi ékszeretket. Használnod kell hozzá a fantáziádat és a kézügyességedet is, miközben a különböző homokokat elképzelésed szerint egymásra öntöd a tölcsér segítségével. Az így elkészült ékszereket hordhatod saját magad, de akár el is ajándékozhatod őket! Melyik kombináció tetszik a legjobban?


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 790 Ft-tól és 30.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2022.10.05
4 240 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 424 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk a szülőknek illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az alsósok kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 11 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kreatív játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Fejlesztő játék webshopunkban „Ékszerkészítés, Álomfény üvegcse- Make it Real” terméknévvel megtalálható kreatív játék oldalára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: kreativitást fejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, gyermekjáték. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, alkotó játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, kreatív játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák > Make It Real” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Téma szerint > Divattal foglalkozó ” nevű, és az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló kreatív játék tekinthető meg. A divat játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 88 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.

ekszerkeszites_alomfeny_uvegcse_Make_it_Real
Ékszerkészítés, Álomfény üvegcse- Make it Real
4 240 Ft