Ár
5 340 Ft - 81 500 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Mesehős
Fejlesztési terület
Termék státusza

CSOMAGOK

Akciós játékcsomagokat állítottunk össze a legjobb, legkeresettebb játékokból életkorok, játéktípusok szerint. Ajánljuk azoknak, akik nagyon szeretnének igazi kincsekre lelni, a gyermeknek a legjobb játékokat kiválasztani, de nem tudnak  többezer játékot átnézni, és válogatni.

A nagyszülők és az egész család nevében vásárolsz? Akkor a játék-csomagajánlataink biztosan érdekelnek, hisz itt egyszerre több játékot is kaptok a legjobbakból összeválogatva, kevesebbet fizetsz és csak szét kell osztani a családtagok közt.

Csomagok vásárlása esetén nagy kedvezménnyel vásárolsz és még a postaköltséget sem kell fizetned.

Akciós játékcsomagjainkat oktatási intézmények számára is ajánljuk, hisz nagy kedvezménnyel juthatnak hozzá egy-egy korcsoport, osztály, óvodás csoport számára összeállított játékokhoz

 
Tovább
Webáruházunk „CSOMAGAJÁNLATOK” kategóriájában többek között a Jáva, Clementoni, Brainbox, valamint a Logico játékgyártók játékait kínáljuk a 3 - 4 éves és a 8 - 12 éves gyermekek számára játékot vagy ajándékot vásárolni kívánók számára. A CSOMAGAJÁNLATOK kategóriában a legolcsóbb játék ára 2190 forint, míg a legdrágább termék 134060 Ft. A webáruházban kínált összesen 67 listázott társasjáték, készségfejlesztő feladat, építőjáték, gyakorlófüzet, foglalkoztató füzet és játékcsomag között említést érdemel példának okáért a „Tudományos kísérletek csomag”, az „Agyaló”, az „Akciós társasjáték csomag óvodák, oktatási intézmények részére”, a „Crokinole szett”, az „Akciós játékcsomag 3 éveseknek”, a „Párosító Puzzle játékcsomag”, az „Akciós Thinkfun játékcsomag” vagy például az „Akciós foglalkoztató füzetcsomag” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre leginkább az alábbi kifejezésekkel lehet rátalálni: szett, játékok, éveseknek, osztályosoknak, osztályosok, füzet, játékcsomag, osztályos.
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább