Húsvéti feladatlapok kisebbeknek

Holnap jön a Nyuszi és ez alkalomból 10 szuper izgalmas feladatlappal szeretnénk nektek kedveskedni.

Ezek a feladatlapok kimondottan kisebbek számára készültek, de találsz más témakörben és más korosztálynak való feladványokat is a Játéktérben, nézz körül!

Ha szeretnéd letölteni itt tudod.

 

 

Webáruházunkban további szuper fejlesztő játékokat találsz!

A fejlesztési területekre is tudsz keresni webáruházunkban, például matematikai fejlesztést szolgáló további eszközöket széles választékban találsz webshopunkban is. Nézz körül nálunk. Egy - két szuper kisebbeknek való matekos játékot szeretnénk a figyelmedbe ajánlani.

 

 

Katicabogár bingó! Ez egy logikai játék a Learning Resources-től. A játék során az a cél, hogy legyél Te az első, aki először tudja, a katicára úgy pakolgatni a pöttyöket, hogy tíz legyen! A játék során minden játékos választ egy katicatáblát, a játékosok választhatnak, hogy melyik oldalát szeretnék használni a táblának. Pöttyökre fel! Természetesen itt is alkothatsz magadnak további szabályokat és kitalálhatsz új játékokat is!

 

 

Számolás a baglyokkal 1-10ig rendkívül sokrétű készségfejlesztő, játékközben gyakorolható a színek felismerése, szín-szám sorrend, számok tanulása, memória, kisebb-nagyobb gyakorlása, összeadás-kivonás. Ez is egy logikai játék a Learning Resources-től.
A baglyokkal oktató játék az óvodásoknak készült és egészen az iskola küszöbéig kíséri őket. A játék számos olyan tevékenységet tartalmaz, amelyek korai matematikai készségeket fejlesztenek. 

 

 

Pöttyös kutyák - Számokat tanító játék - Orchard Toys. Tanuljunk számolni a kutyák segítségével. Pörgesd meg a kereket, és keress egy olyan kutyát, amin annyi pötty van, mint a kipörgetett szám, majd fordítsd meg a kártyát és mutasd meg hány csont van a kosárban.